Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Studii avraamice 2024

1 Masterat Programe în Studii avraamice 2024

Prezentare generală

De multe ori, studenții care au obținut în mod efectiv o diplomă de licență decid să lucreze spre atingerea unui grad de master, care este o realizare academice avansate acordat celor care cu succes complete despre doi sau trei ani de cursuri intensive legate de un anumit disciplina.

Doar ceea ce este un Master în Studii abrahamice? Acest curs de studiu implica revizuire strânsă și studiul creștinismului, iudaismului și islamului, precum și principii de bază ale religiilor, considerații culturale și teologiile. Accentul este adesea la domenii cum ar fi limbi străine, culturi în cadrul comunităților Avraamice, credințe religioase și practici și modul în care urmașii acestor religii contribuie la comunitățile și organizațiile din jurul lor.

In general, cei care obtin diplome de master sunt capabili de a câștiga mai mulți bani decât cei din domeniul cu doar universitare de grade studii avraamice.Ele sunt, de asemenea, de obicei, mult mai de angajare decât cei fără grade, sau cei cu grade academice mai mici.

variație puternică există de la un program și țară la alta în ceea ce privește costul de obținere a unei master în studii avraamice. Viitorii studenți sunt sfătuiți să se consulte cu biroul de admitere a fiecărei școli au în vedere aplicarea la timp costurile de școlarizare.

Absolvenții programelor de studii Abrahamice găsi locuri de muncă într-o serie de domenii. Mulți merg să lucreze în cadrul organizațiilor caritabile sau non-profit, cu legături religioase. Alții efectua lucrarea misionară în toate zonele de pe tot globul. Unii absolvenți aleg să învețe studii Abrahamice sau un legate de subiect într-un mediu academic, cum ar fi un liceu sau colegiu, în timp ce alții preda subiectul la o instituție religioasă.

Multe programe de studii avraamice sunt oferite online de școlile de calitate din întreaga lume, iar baza de date este o modalitate foarte bună de a începe conectarea cu școlile și programe de interes.Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Studii avraamice
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu