Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Diplome de Masterat în Studii africane 2023/2024

5 Masterat Programe în Studii africane 2023/2024

Prezentare generală

Studii de nivel de master implica specializate de cercetare într-un anumit domeniu sau subiect al practicii profesionale, demonstrând un nivel de măiestrie mai mare a câmpului. lungimi ale programului variază de la unu până la doi ani, în funcție de domeniul de studiu.

Ce este un Master în Studii din Africa? Programul pregătește studenții să urmeze un curs extrem de concentrat și exigente de studiu, prin combinarea lucrului la clasă cu studiu pe teren. Elevii au mai multe opțiuni pentru a proiecta programe transnaționale și interdisciplinare orientate spre interesele specifice ale acestora. Pot include introducerea de cursuri la educație comparativă, metodologii de cercetare, urbanizare din lume in curs de dezvoltare, culturalismului în Africa de Nord, politica din Africa si studii africane la nivel mondial.

Beneficiile de a câștiga o diplomă de studii de master african includ abilități de învățare care beneficiază viața personală și profesională ale studenților.Ei învață cum să rezolve problema, de a comunica, de a organiza, de lucru cu echipe, auto-gestiona și relația dintre diferitele țări din Africa, America de Nord și Europa.

Pentru că lungimile de program variază de la școală la școală, există o gamă largă de costuri. Studenții sunt încurajați să contacteze instituțiile individuale care îi interesează și să solicite așteptări specifice de taxe.

Absolventii acestui program găsi adesea oportunități de carieră vandabile în diverse industrii, cum ar fi resursele umane, politica, publicarea, educație, organizații non-profit, drept, medicină, comunicații și mass-media. Ea deschide ușa la o gamă largă de opțiuni și locuri de muncă de carieră, inclusiv consilier cultural, agent de service pe teren, activist pentru drepturile omului, avocat, lobbyist, Națiunilor Unite ambasador, consultant de imigrare, ofițer de legătură multiculturalismul, manager de fundatie non-profit, jurnalist, comunitate director de mobilizare și corespondent străin.

Există mai multe opțiuni on-line pentru acest program, care este de ajutor pentru potențialii studenți în zone izolate, cu acces limitat la o universitate. De asemenea, face mai ușor pentru studenții adulți de astăzi să se înscrie la cursuri prin module de învățare la distanță. Pentru a începe, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Studii de zonă
  • Studii africane
Domenii de studiu
  • Științe sociale (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe