Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Diplome de Masterat în Studii științifice 2023/2024

12 Masterat Programe în Studii științifice 2023/2024

Prezentare generală

Persoanele care doresc să-și continue studiile dincolo de nivelul de bacalaureat pot alege să urmeze o diplomă de masterat. O diplomă de masterat este o cerință pentru studii doctorale și este adesea necesară pentru posturi de nivel superior, promoții sau cursuri.

Ce este un Master în Studii de Știință? Acest tip de program de gradul oferă de obicei elevilor posibilitatea de a alege cursuri care se aliniază cu interesele lor personale și obiectivele carierei. Programele conțin frecvent cursuri care se concentrează pe o varietate de discipline științifice, cum ar fi psihologia, științele pământului, ingineria, chimia, știința biologică, știința calculatoarelor și fizica. Studenții potențiali pot găsi acest tip de program de diplomă atrăgător, deoarece tinde să fie mai puțin intensiv de cercetare decât alte căi de diplomă de masterat. Cele mai multe dintre aceste programe de grad pot fi finalizate în doi la trei ani.

Prin obținerea unui Master în Studii de Științe, elevii pot dobândi abilități care să dețină valoare atât personal cât și profesional, generând salarii mai mari, condiții mai bune de muncă și mai multe oportunități. Pe lângă dezvoltarea competențelor de cercetare analitice, studenții își îmbunătățesc abilitățile de comunicare interpersonală și capacitatea de a organiza și prioritiza sarcinile.

Costul de a urma un program de masterat este diferit la fiecare instituție. Elevii pot verifica costurile prin contactarea birourilor de admitere la școlile individuale.

Piața locurilor de muncă pentru cariere în domeniile științifice poate fi foarte competitivă. Câștigarea unui master în științe gradul poate oferi solicitanților un avantaj față de cei fără grade avansate. Absolvenții pot fi calificați pentru a ocupa posturi ca analisti de date, ingineri electrici, dezvoltatori de software, manageri de proiect, consultanți sau analisti politici. Absolvenții pot alege, de asemenea, să intre în mediul academic și să devină cercetători în biologie sau directori de laborator.

Colegii și universități din întreaga lume oferă în mod obișnuit programe de masterat de studii științifice, iar opțiunile online pot fi disponibile. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii generale
 • Studii științifice
Domenii de studiu
 • Studii generale (12)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu