Keystone logo

51 Masterat Programe în Studii economice Statistică 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii economice
  • Statistică
Domenii de studiu
  • Studii economice (51)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii economice Statistică

După ce a obținut o diplomă de licență, mulți studenți sunt interesați să facă următorul pas în educația lor. Un master's este un program postuniversitar care durează de obicei unul până la trei ani pentru a fi finalizat. Cursurile se concentrează mai mult pe un aspect al unui domeniu de carieră, permițând indivizilor să se specializeze în profesia lor.

Ce este un Master în Statistică? Obiectivul acestui grad oferă de obicei o înțelegere teoretică profundă și largă a statisticilor, dar cu accent pe aplicații practice. Modurile în care științele matematice pot fi aplicate în societatea de astăzi sunt diverse și continuă să se dezvolte noi domenii. Elevii din acest tip de program pot studia metodele de colectare a datelor, calculele de risc, statisticile de mediu și spațiale, aplicațiile algoritmice și teoriile și metodologiile matematice.

Persoanele cu studii superioare sunt echipate cu cunoștințe și experiență pentru a reuși într-o serie de domenii de carieră în cadrul pieței internaționale a locurilor de muncă. Ei se pot înscrie, de asemenea, într-un doctorat. program, care deschide ușa unei profesii în educație și cercetare.

Costul unui masterat variază foarte mult, datorită gamei largi de programe disponibile. Unele instituții solicită proiecte de cercetare, teze sau stagii care afectează durata cursului. Locația universității influențează și cheltuielile. Taxele, programele de școlarizare și costurile de înscriere diferă.

Profesiile care necesită statisticieni sunt prea numeroase pentru a fi enumerate din cauza nevoii răspândite a acestei abilități, dar domeniile includ mediul, asigurările, financiare, politice și industriale, pentru a numi câteva. Absolvenții pot ajuta companiile cu procese tehnice de luare a deciziilor, pot furniza cunoștințe statistice pentru operațiunile corporative sau pot evalua cazurile potențiale de fraudă. Băncile, firmele de cercetare de piață și companiile farmaceutice recrutează în mod activ statisticieni, iar mulți studenți sunt angajați în funcții profesionale înainte de absolvire.

Universitățile din întreaga lume oferă diplome de master statistici și ele sunt adesea puse la dispoziție online pentru cei care nu reușesc să se mute sau să ajusteze rutina zilnică pentru a permite participarea la cursuri de zi cu normă întreagă. Pentru a găsi instituția care vă satisface nevoile educaționale, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.