Keystone logo

14 Masterat Programe în Studii privind sportul și exercițiile fizice Știința sporturilor Sport și psihologia exercițiului fizic 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii privind sportul și exercițiile fizice
  • Știința sporturilor
  • Sport și psihologia exercițiului fizic
Domenii de studiu
  • Studii privind sportul și exercițiile fizice (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii privind sportul și exercițiile fizice Știința sporturilor Sport și psihologia exercițiului fizic

În scopul de a aplica pentru un program de master, trebuie să aibă o diplomă de licență. Pentru studenții interesați în aprofundarea dragostea lor de performanță sport, un Masterat în sport și de a exercita Psihologie poate fi un program bun pentru a lua.

Ați putea fi, de gândire, ceea ce este un Masterat în sport și de a exercita Psihologie? Acest grad oferă studenților cu cunoștințe importante despre cum performanțelor umane este afectată de minte în domeniul sporturi competitive. Curriculum-ul variaza in functie de ce program să luați, dar exemple de clase includ neuroștiințe cognitive, biologie moleculara, si comportamentul motorului uman. Multe programe va oferi un stagiu la capătul astfel încât studenții să poată perfecționa abilitățile lor învățate într-un cadru viața reală.

Absolvenții cu un Masterat în sport și de a exercita Psihologie invata multe despre sănătatea și mișcare umană, ceea ce este benefic nu numai profesional, ci la un nivel personal, de asemenea.Există, de asemenea, o varietate de oportunități de carieră pentru cei cu acest grad profesional.

Elevii pot câștiga o diplomă de master în domeniul sportului și de a exercita psihologie în școli din întreaga lume. Fiecare program este diferit, iar locația poate afecta foarte mult cât de mult programul va costa. Contactați școlile voi sunteți interesat de a afla cât de mult o diplomă te poate costa.

Există mai multe opțiuni de carieră pentru cei interesati de sport si exercitii fizice psihologie. Absolvenții pot lucra în poziții academice, cum ar fi instructor, sportul psiholog pentru un departament atletic sau organizație profesională, sau director de psihologia sportului. Absolvenții pot lucra, de asemenea, în practica privată ca un consultant mental de formare, antrenor educator, sau consilier. Alte oportunități includ un antrenor academic, atlet ofițer de legătură, coordonator stil de viață de performanță, viață director de servicii, sau director de dezvoltare jucător.

Ar putea fi posibil pentru a câștiga o diplomă de master, prin luarea majoritatea claselor online. Pentru a afla care școlile oferă această oportunitate, caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.