Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Spiritualitate 2024

6 Masterat Programe în Spiritualitate 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un grad absolvent de absolvent urmărit de studenți care doresc să-și aprofundeze cunoștințele într-un domeniu de studiu specific. Acesta poate fi obținut full-time sau part-time, care este benefic pentru cei care doresc să lucreze în timp ce avansează educația lor.

Ce este un Maestru în Spiritualitate? În acest program, studenții își concentrează studiile asupra aprofundării înțelegerii lor asupra spiritualității. Fiecare curriculum va varia în funcție de conținutul specific, însă mulți vor studia tradițiile, figurile și mișcările spirituale contemporane și clasice. Unele subiecte care pot fi studiate includ scriitorii creștini clasici, istoria spiritualității, bazele biblice ale spiritualității, integrarea psihologiei și spiritualității și principiile fundamentale ale direcției spirituale. Multe programe includ și cursuri legate de scrierea și cercetarea propunerilor.

Elevii care urmăresc acest grad beneficiază de faptul că dezvoltă abilități de comunicare care le permit să prezinte în mod clar idei. Ei învață de asemenea să lucreze ca parte a unei echipe și să gândească și să scrie critic.

Înțelegerea costurilor implicate în obținerea acestui master este importantă. Factorii pot include locația, durata și starea de rezidență, iar acestea pot varia foarte mult de la un loc la altul. Odată ce elevii au întrebat despre taxe specifice, ei pot întreba, de asemenea, despre ajutorul financiar.

Câștigarea unui masterat în spiritualitate poate duce la o varietate de cariere diferite. Unele titluri de locuri de muncă pot include psiholog spiritual, ministru al direcției spirituale, lider congregațional, consilier, ministru al colegiului, membru al clerului, profesor, instructor de meditație și lucrător al misiunii. Spiritualitatea atinge toate frontierele, astfel încât absolvenții pot găsi un loc de muncă în toate zonele lumii în diferite organizații private și non-profit.

Un maestru în Spiritualitate poate fi câștigat la un număr de colegii internaționale și interne. Unele programe sunt disponibile și online. Pentru a afla ce este disponibil, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Spiritualitate
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu