Keystone logo

3 Masterat Programe în Studii de Drept Studii de soluționare a disputelor Soluționarea disputelor 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Studii de soluționare a disputelor
  • Soluționarea disputelor
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii de Drept Studii de soluționare a disputelor Soluționarea disputelor

O diplomă de master poate deschide uși închise altfel în calea carierei unui student și poate oferi o creștere educațională suplimentară. Gradul este, de asemenea, o cerință necesară pentru cei care urmează un doctorat sau pentru anumite specializări de teren.

Ce este un Maestru în soluționarea litigiilor? Programul preda managementul eficient al afacerilor și rezolvarea conflictelor. Elevii învață să folosească aceste cunoștințe pentru a rezolva problemele cu persoane fizice, companii, grupuri mari și chiar și la nivel internațional. Cursurile de bază privind etica, medierea și negocierea pot fi apoi extinse cu cursuri adaptate studenților individuali. Posibilele alegeri ale cursului includ sociologie, afaceri internaționale, psihologie și economie. Cele mai multe programe pot fi finalizate într-unul până la doi ani și nu necesită un grad de drept sau LSAT.

Aflați cum să meditați, să arbitrați și să negociați cu acest program de studii. În timp ce aceste abilități sunt excelente pentru rezolvarea conflictelor, un student poate, de asemenea, să folosească aceste abilități la locul de muncă și să intervieveze pentru poziții, să negocieze creșterile salariale și să cumpere elemente de bilete mari cum ar fi casele, doar pentru a atinge câteva posibilități.

Angajamentul financiar al participanților la program depinde de programul selectat. Investigarea programelor disponibile va răspunde la majoritatea întrebărilor financiare pe care le are un student potențial înainte de a lua o decizie.

Un maestru în soluționarea litigiilor beneficiază adesea oricui este interesat de sectorul public sau privat. Căile alternative de soluționare a litigiilor sunt disponibile atât pe plan intern, cât și pe plan internațional pentru oricine dorește să pună în practică aceste practici în afacerea sau organizația sa. Mediatorii, arbitrii sau conciliatorii sunt locuri de muncă viabile pentru absolvenți. Multe poziții conexe sunt disponibile pentru a fi urmărite în cadrul organizațiilor guvernamentale și în sălile de ședință sau al celor care doresc să evite tribunalul, cum ar fi medierea prin divorț. În plus, gradul poate deschide ușile pentru cei care caută o profesie de avocat fără o diplomă de drept.

Alegeți dintre participarea la cursuri la o universitate sau flexibilitatea cursurilor online. Pentru pașii următori, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii alese de dvs., completând formularul de plumb.