Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 69 Diplome de Masterat în Sociologie 2024

69 Masterat Programe în Sociologie 2024

Prezentare generală

Există două ştiinţe faptul că cercetarea, în principal, de interior si exterior de comportament ale omenirii, care rezultă din modul de funcţionare a minţii sale. Ştiinţa de a lua asupra proceselor interior este Psihologie, în timp ce manifestările externe ale minţii umane - ceea ce facem de obicei se referă la ca societate - sunt studiate de Sociologie.

Acest studiu a inceput cu urmărirea adevărul activităţii sociale umane, stratificare şi mobilitate socială, religie, precum şi comportamentul individual al unei persoane în cadrul structurii sociale. Cu toate acestea, după problemele de bază au fost studiate destul de bine, Sociologie a trecut pe la noi domenii care ar putea folosi cunoştinţele şi metodele sale. Astăzi, un sociolog poate găsi cu uşurinţă un subiect interesant de cercetare legate de sănătate, pe Internet, cultura, armata, mass-media, educaţie şi familie, precum şi, religie sau mediu de criminalitate. Sociologie oferă spaţiu atât pentru studenţii perspicace-minded cărora le place să sape adânc în teorie, cât şi pentru acei studenţi care caută mai degrabă o aplicare practică a cunoştinţelor lor.

Faceţi clic pe programe de masterat şi programele de doctorat în sociologie de mai jos pentru a afla mai multe despre diferitele studii disponibile în jurul valorii de lumea!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Sociologie
Domenii de studiu
  • Științe sociale (69)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu