Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 18 Diplome de Masterat în Sisteme de învățare 2024

18 Masterat Programe în Sisteme de învățare 2024

Prezentare generală

În cadrul unui program de master, clasele sunt oferite la un nivel mai ridicat de dificultate și specificitate decât în ​​programele de acordare a diplomelor de licență, în general vorbind. Cei care intenționează să urmeze o cercetare doctorală sau o carieră profesională avansată ar putea necesita pregătire de masterat.

Ce este un Master în sisteme de învățare? Sistemele de învățare, tehnologia și practicile care sprijină educația, sunt prezente în toate situațiile în care cunoștințele sau abilitățile sunt transferate. Exemple variază de la modelarea computerizată a cercetătorilor de fizică la ceva la fel de fundamental ca și limba în sine. Elevii vor găsi probabil că programele care investighează acest subiect poartă diverse titluri, cum ar fi tehnologia sistemelor de învățare, știința învățării sau sistemele educaționale. Cursurile sunt de obicei similare, indiferent de nume. Ar trebui să se aștepte să se întâlnească cursuri privind inovația, cercetarea în domeniul educației, proiectarea instruirii și dezvoltarea sistemelor. Cele mai multe programe necesită o experiență de lucru conexă sau un studiu la nivel de bacalaureat pentru admitere.

Înțelegerea modului în care lucrările de învățare ar putea duce la un succes academic mai personal. De asemenea, ar putea contribui la optimizarea capacității de a preda o varietate de subiecte. În plus, majoritatea absolvenților de programe de învățământ la nivel de masterat consideră că sunt mai bine familiarizați cu tehnologia de comunicații, ceea ce reprezintă o abilitate utilă în multe cariere academice și profesionale.

De școlarizare pentru o diplomă de master în acest subiect este supus la schimbarea bazată pe mai mulți factori. Localizarea școlii, realizarea individuală și concentrarea asupra cursului, cum ar fi cercetarea sau profesionistul, determină prețul. Costurile sunt adesea enumerate undeva în descrierea programului.

Predarea este adesea prima profesie care vine în minte atunci când se discută orice grad de educație. Învățătorii tradiționali din clasă ar putea beneficia de acest curs de studiu, dar și cercetătorii. Acești indivizi conduc eficiența și accesibilitatea informațiilor prin dezvoltarea de noi tehnologii și optimizarea sistemelor actuale. Oportunități suplimentare ar putea exista în lumea corporațiilor, unde experții în sistemele educaționale din departamentele de resurse umane sau de învățământ sunt adesea însărcinați să faciliteze încorporarea și recalificarea durabilă în perioadele de creștere și de restructurare.

S-ar putea câștiga un Master în sisteme de învățare în orice număr de universități din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Tehnologia educației
  • Sisteme de învățare
Domenii de studiu
  • Pedagogie (18)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu