Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Simulare de calculator 2024

3 Masterat Programe în Simulare de calculator 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un curs de studii avansate într-un domeniu foarte specializat. În mod obișnuit, după absolvirea unei diplome de licență, durează adesea unu până la trei ani pentru a finaliza.

Ce este un master în simulare pe calculator? Simularea computerelor este o industrie de înaltă tehnologie care dispune de o gamă largă de aplicații. Prin simulare, analiștii creează sisteme virtuale detaliate și examinează modul în care acestea efectuează. Simularea computerizată poate fi aplicată în multe domenii, inclusiv studii climatice, dinamică a fluidelor și studii de materiale. În funcție de locul în care un student alege să se concentreze, pot studia studii avansate în fizica atmosferei, chimie teoretică sau știința materialelor. Cursurile de simulare a computerului se concentrează pe calcul, calcul paralel și algoritmi paraleli.

Elevii pot beneficia de un Master în simulare pe calculator în mai multe moduri. Ei vor dezvolta o atitudine inovatoare, ajutându-i să aibă o carieră într-un domeniu care se schimbă des. Ele pot, de asemenea, să învețe mai multe tehnici moderne care ar putea continua o carieră deja stabilită.

Costul oricărui grad de master va fi afectat de locația universității sau colegiu că gradul este câștigat și durata de timp este nevoie pentru a finaliza gradul. Fiecare colegiu care vă interesează va putea oferi informații specifice despre costul unui grad.

Domeniul de simulare pe calculator este în mare cerere, iar studenții cu masterat vor putea să urmeze o serie de cariere. Industria privată și multe guverne angajează experți în simulare. Pozițiile includ planificatorul aeroportului, analistul bancar, inginerul industrial, inginerul de simulări, proiectantul de produs și inginerul de sisteme. Mulți analiști își vor petrece mult timp construind și modificând modele pentru a obține o mai bună înțelegere în cadrul afacerii pentru care lucrează. Gama largă de aplicații profesionale înseamnă că elevii își vor dezvolta adesea abilitățile de simulare pe calculator cu o cale de carieră deja în minte.

Multe universități oferă o gamă largă de programe care fac parte din domeniul larg de simulare pe calculator. Dacă sunteți interesat în găsirea unui Master în simulare pe calculator care să se potrivească intereselor dvs., căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
  • Simulare de calculator
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe