Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Diplome de Masterat în Siguranța aviației 2024

6 Masterat Programe în Siguranța aviației 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este un obiectiv pe termen lung pe care mulți studenți îl împing spre. Această calificare poate permite unui student să fie considerat expert în domeniul său de studiu. Urmând diploma de licență, poate fi sfârșitul educației unui student sau poate duce la un program de doctorat.

Ce este un maestru în domeniul siguranței aviației? Un Master în siguranța aviației este de obicei menit să ajute formarea managerilor SMS pentru a conduce schimbările administrative în industria lor. Pe măsură ce tehnologia avansează în cercurile de aviație, companiile tind să aibă nevoie de lucrători calificați să lucreze cu protocolul și sistemele lor de siguranță. Elevii în general învață cum să monitorizeze și să îmbunătățească siguranța aviației. Acest grad de obicei va dura doi ani pentru a finaliza după patru ani ca un student.

În plus față de o carieră solidă, elevii învață adesea competențe în management, comunicare interpersonală și conducere. Fără aceste abilități, locurile de muncă de rang înalt ar putea fi dificil de realizat.

Costul unui MA în siguranța aviației poate varia în funcție de școală și locație. Fiecare țară are propriile standarde privind prețurile, precum și instituțiile în sine. Este important să faceți cercetările înainte de timp.

O diplomă de master în domeniul siguranței aviației poate deschide ușa pentru multe opțiuni de carieră diferite. Cu abilitățile învățate, elevii s-ar putea găsi un director de siguranță, un manager de investigații în domeniul siguranței sau un manager de performanță în domeniul siguranței. Pentru a ocupa aceste locuri de muncă, o persoană ar trebui să se ocupe de dezvoltarea, îmbunătățirea și chiar implementarea protocolului de siguranță pentru industria aviatică. El sau ea ar fi calificat pentru a ajuta compania lor să respecte toate cerințele și standardele de siguranță.

Clasele pot fi luate online sau personal la o universitate. Există, de asemenea, multe școli care oferă cursuri online. Acestea sunt adesea cele mai potrivite pentru studenții care ar putea să nu poată ajunge în campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Aviație
 • Siguranța aviației
Domenii de studiu
 • Aviație (6)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu