Keystone logo

7 programs found

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Nutriție
  • Științe alimentare
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

7 programs found

Masterat Programe în Asistență medicală Nutriție Științe alimentare Siguranță alimentară

Un Master în programe de siguranță alimentară presupune aplicarea unor concepte științifice la pregătirea, manipularea și depozitarea produselor alimentare într-o manieră sanitar, astfel încât bolile foodborne sunt prevenite. Acesta nu trebuie confundat cu un termen de sondare similară, securitatea alimentară, care se ocupă cu asigurarea aprovizionării cu alimente stabile și suficiente pentru populație. Atât siguranța alimentară și securitatea alimentară sunt sub-discipline de agricultură, de la care se împrumută multe concepte-cheie. Siguranța alimentară este o preocupare presare peste tot în lume, mii de oameni mor în fiecare zi din cauza alimentelor insalubre și a surselor de apă nonpotable, și pe partea de sus a acestor decese, milioane de oameni sunt expuși la agenți patogeni pune in pericol viata la care produsele alimentare lor au fost expuse la. Intoxicație alimentară, în teorie, este de 100 la suta prevenite, nimeni nu trebuie să moară din cauza alimentelor contaminate.Aproape tot timpul, decese cauzate de prost pregătită, alimente manipulate sau depozitate ar fi putut fi evitate dacă s-au aplicat doar principii de bază în materie de siguranță alimentară. Organizatia Mondiala a Sanatatii ne oferă un cadru cu cinci puncte pentru realizarea siguranței alimentare. De asemenea, au fost mult timp setat standardele internaționale privind siguranța alimentară. Prevenirea deceselor din cauza alimentelor contaminate este tot o chestiune de punere în aplicare. Absolvenții de Master în programe de securitate alimentară trebuie să fie în întregime familiarizat cu aceste standarde stabilite de către OMS și ISO. De asemenea, acestea trebuie să fie echipate cu cunoștințe nu numai cum să păstreze în condiții de siguranță alimentară, dar, de asemenea, să pună în aplicare cadre de politici publice în a asigura că produsele alimentare este în siguranță. Master în absolvenți de siguranță alimentară sunt, prin urmare, cel mai adesea folosite în organismele de reglementare de siguranță alimentară și sectorul alimentar privat.