Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Diplome de Masterat în Servicii de construcții 2024

12 Masterat Programe în Servicii de construcții 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este de obicei câștigat după finalizarea de cursuri universitare. Aceste studii extrem de specializate pot fi completate de obicei, în câțiva ani, cu toate că unele programe să ia un an sau mai puțin pentru a finaliza.

Ce este un Master în Servicii de construcții? Servicii de constructii este un domeniu larg, care include elemente de inginerie electrică și mecanică și de sănătate publică. Studiile universitare de masterat sunt adesea extrem de specializate, astfel încât elevii vor alege de multe ori o arie de focalizare de la subiecte cum ar fi proiectarea, aprovizionarea cu materiale sau de management de proiect. Cursuri ar putea include de detectare a incendiilor și de prevenire, protecție la trăsnet, și furnizarea de energie electrică și de distribuție. Elevii vor învăța cum să îmbunătățească clădirile curente și metode care pot fi folosite pentru construirea de noi structuri.

Beneficiile experimentat atunci când a obtinut diploma de master se bucură de mulți studenți. Elevii vor învăța o varietate de abilități care pot fi aplicate la locul de muncă.Din cauza elementelor extrem de practice ale acestui grad poate conduce la locuri de muncă lucrative.

Costul unui Master în Building Services va depinde de locul în care va câștiga gradul și tipul instituției emitente ea. Un master poate fi în mod tipic câștigat într-o perioadă scurtă de timp, care costurile de impacturi. Fiecare program va avea costuri variabile, deci contactați direct școlii pentru mai multe informații.

Încălzire, ventilație și aer condiționat, tehnologia electrică și de construcție sunt toate industriile care pot avea oportunități pentru studenții care au obținut un Master în Building Services. Cariere din aceste domenii sunt adesea profitabile și oferă posibilitatea de a avansa; unii vor include, de asemenea, șansa de a călători pe plan internațional. Unele locuri de munca ar putea include supravegherea construcțiilor structura, proiectarea și dezvoltarea sistemelor electrice, precum și metode de economisire a energiei pentru construcții.

În cazul în care sunteți gata pentru a avansa in cariera si de a invata informatii interesante despre domeniul tau, aplica pentru programul de studii de master online astăzi. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Construcții
  • Servicii de construcții
Domenii de studiu
  • Construcții (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu