Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 20 Diplome de Masterat în Securitate IT 2024

20 Masterat Programe în Securitate IT 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este acordată studenților care finalizează un program aprofundat de studii postuniversitare, care durează de obicei unul până la trei ani și prezintă un nivel ridicat de cercetare și experiență practică. Urmărirea unei diplome de master poate ajuta studenții să își îmbunătățească cunoștințele despre o specializare aleasă și să devină calificați pentru noi oportunități de angajare.

Ce este un Maestru în Securitatea IT? Cursurile pentru acest program se concentrează asupra sistemelor informatice, a rețelelor, a protocoalelor de securitate, a criminalității și a analizei riscurilor. Elevii în general dobândesc o mai bună înțelegere a protocoalelor de securitate și a protecțiilor care sunt utilizate pe scară largă astăzi prin învățarea despre criptografie, standarde de criptare și biometrie. Multe programe de grad se desfășoară, de asemenea, în aspectele juridice ale securității cibernetice, inclusiv reglementările și conformitatea. În general, scopul final al acestui program este de a preda absolvenții să evalueze și să atenueze riscurile de securitate cibernetică.

Un Master în Securitate IT poate ajuta profesioniștii în domeniul securității informațiilor să țină actul cu amenințările moderne de securitate și mijloacele de abordare a acestor amenințări. Absolvenții se pot bucura, de asemenea, de acces la oportunități extinse de angajare, deoarece criminalitatea cibernetică reprezintă o sursă de îngrijorare crescândă pentru majoritatea organizațiilor moderne.

Cheltuielile asociate cu câștigarea acestui grad, care pot include costurile de școlarizare și de trai, depind de instituție, de aria geografică și de lungimea programului. Ca urmare, este recomandabil ca studenții să contacteze direct orice instituție pe care intenționează să o participe și să solicite unui reprezentant o estimare a costurilor.

Persoanele care dețin un Master în Securitate IT pot să-și desfășoare activitatea cu agenții guvernamentale, companii private și chiar organizații non-profit. Acești profesioniști pot lucra în calitate de manageri pentru securitatea informațiilor, anchetatori în domeniul criminalității informatice sau consilieri în domeniul securității rețelelor. Absolvenții pot urmări, de asemenea, angajarea în domeniul securității cibernetice sau a consultanților în analiza riscurilor. Profesioniștii care preferă cariere academice pot deveni cercetători sau pot urma grade mai avansate în domenii conexe.

Asemenea multor diplome de masterat, un master în securitate IT poate fi acum câștigat în întregime on-line. Studenții potențiali care sunt interesați să-și reducă cheltuielile, să studieze din locația alegerii lor sau să lucreze în timp ce își câștigă diplomele pot beneficia de compararea programelor de studii online disponibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii tehnologice
  • Informatică
  • Securitate IT
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (20)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu