Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 10 Diplome de Masterat în Securitate 2023/2024

10 Masterat Programe în Securitate 2023/2024

Prezentare generală

Elevii care urmează o diplomă de masterat pot avea experiență într-o varietate de domenii. Acest grad demonstrează expertiza în domeniul studenților ales și poate îmbunătăți potențialul de locuri de muncă.

Ce este un Maestru în Securitate? Master în programe de securitate pregătească indivizi pentru roluri în prevenirea criminalității, securitatea informațiilor, evaluarea riscurilor și gestionarea crizelor. Foarte interdisciplinare, studenții pot alege să se concentreze pe subiecte care variază de la cercetare și elaborarea de politici la soluții emergente bazate pe tehnologie. Cursurile pot include subiecte precum cele mai bune practici privind securitatea internă, infrastructura critică, securitatea cibernetică, justiția penală și evaluarea vulnerabilității / riscului.

Un Maestru în Securitate echipează studenții cu abilități valoroase, cum ar fi conducerea, pregătirea pentru situații de urgență și identificarea potențială a amenințărilor. Primirea unei diplome de master în acest domeniu este o excelentă piatră de hotar pentru studenții care doresc să se specializeze în studii de securitate și poate ajuta profesioniști de lucru pentru a îmbunătăți CV-ul lor.

De obicei, necesitând doi sau cinci ani pentru a finaliza, costul unui Master în securitate va depinde de instituția și programele oferite. Există numeroase programe naționale și internaționale de a alege, deci este esențial ca solicitanții să efectueze cercetări aprofundate înainte de a se angaja la o școală.

Un Master în Securitate poate duce la o carieră într-o gamă largă de industrii, inclusiv sectorul privat și cel public. Elevii pot alege să se specializeze în securitatea fizică sau cibernetică, precum și în management și administrare. Absolvenții cu diplome pe bază de tehnologie au o cerere ridicată pentru posturi precum analistul securității informațiilor, managerul de securitate a rețelei, inginerul IT și designerul UI. Persoanele care preferă funcțiile hands-on pot lucra în calitate de agenți de pază sau de manageri, agenți de securitate pentru transport, directori de gestionare a situațiilor de urgență, cercetători în domeniul securității sau consultanți de risc.

Există o gamă largă de programe Master în programe de securitate de pe tot globul. Modulele de învățare de la distanță au facilitat studenților să urmeze o diplomă pe un program flexibil și să primească o educație internațională. Pentru a obține mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii tehnologice
 • Securitate
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (10)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu