Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Diplome de Masterat în Sculptură 2024

4 Masterat Programe în Sculptură 2024

Prezentare generală

&nbsp

Sculptura o operă de artă din lut sau un alt mediu este o abilitate care necesită precizie și atenție la detalii. Studiu aprofundat al acestei forme de artă este esențială pentru a instrui artist 's ochi și mâinile la ambarcațiunile de o piesă uimitoare.

Ce este Sculptura?

Sculptura este crearea de arte vizuale în trei dimensiuni. Folosind modelare, sculptură, sudură sau turnare pentru a crea creații tridimensionale, sculptorul trebuie să aibă un ochi pentru arta și mâini de echilibru pentru a crea arta cu.

Care sunt avantajele de a lua un Master în sculptură?

Sculptura este o formă extrem de detaliat de artă.Un maestru în sculptură va oferi mai mult de formare în aceste detalii, astfel încât artistul poate fi un sculptor adept.

Cât de mult costă să ia un Master in sculptura?

Costul pentru un masterat în grad de sculptură va depinde de numărul de cursuri în cadrul programului, țara în care vei studia și școala vă sunt acceptate la.

Ce fel de îmbunătățire Cariera vă puteți aștepta cu un Master în sculptură?

Pentru a fi recunoscut ca un sculptor, trebuie să aveți abilități excelente în acest domeniu. Un maestru în sculptură va oferi aceste aptitudini, deschizând ușa la o varietate de domenii de carieră în design și sculptură.

De ce să ia un curs Sculptura online?

Dacă aveți opțiunea de a lua un curs de sculptură on-line, ca parte din maestru în sculptură, vă va economisi timp și bani, pe parcursul a lua în sala de clasă.

În cazul în care pentru a lua un Master în sculptură?

Uita-te pentru o școală cu un program de grad de arte solide pentru a lua un maestru în sculptură, ca aceste școli vor avea capacitatea de a oferi pregătire solidă în acest domeniu.

Cum sa aplici pentru un master în sculptură?

Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de artă
  • Arte creative
  • Sculptură
Domenii de studiu
  • Studii de artă (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu