Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 29 Diplome de Masterat în Scriere creativă 2024

29 Masterat Programe în Scriere creativă 2024

Prezentare generală

Profesioniști creative writing găsească o carieră plină de satisfacții în numeroase sectoare, cum ar fi radiodifuziune, de divertisment, web, media, mediul academic, publicarea și mai mult. Oferite la universități și instituții academice din țări din întreaga lume, programe de Master of creative writing sunt ideale pentru returnarea studenți cu experiență de lucru într-o serie de domenii, precum și de licență recent 's absolvenți care doresc să construiască calificări suplimentare. Maestru al Creative elevi scris combina studiul de scriitori de masterat și lucrări lor, cu metodologii practice pentru gândirea creativă și de generare de idei pentru a dezvolta cunoștințele și competențele-cheie în domeniul lor.

Cele mai multe programe de Master of scriere creativă va cere elevilor să completeze un proiect de teza de masterat la un moment dat în timpul studiilor lor - de obicei apropie de sfârșitul în program.Această teză prezintă gama de viitor absolvent 's de aptitudini și stăpânirea de obiectul predat în Maestru de cursuri de creative writing, seminarii și ateliere de lucru. Maestru de programe de scriere creativă dura aproximativ doi ani pentru a concura la un program complet de studiu timp. Este important pentru a obține mai multe informații direct de la instituția universitate sau academice, oferind un Master of program de scriere creativă care vă interesează folosind formularul de Web un minut pe pagina de informații despre program legate de mai jos.

În cazul în care cariera ta de vis implică de lucru interesant, în scris, pentru oricare din numeroase sectoare enumerate mai sus, atunci continuați să citiți aici si afla mai multe despre Master în programe de scriere creativă, azi!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Studii de compoziție
  • Scriere creativă
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (29)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu