Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Diplome de Masterat în Sănătate 2024

11 Masterat Programe în Sănătate 2024

Prezentare generală

După terminarea gradul lor de licență, studenții se pot înscrie într-un program de Master Professional pentru a promova obiectivele lor de carieră. Această cale de studiu este conceput pentru a oferi atât o educație riguroasă și o experiență valoroasă de muncă în domeniul ales de student 's.

Ce este un Maestru profesională în Studii de Sanatate? Acest grad pregătește studenții pentru profesiile din domeniul sănătății. Ca atare, o gamă largă de cursuri este, în general, inclusă în planul de învățământ, de la cursuri de nutritie si exercitii fizice pentru fiziologie si de sanatate mintala. Când luate împreună, cursurile ajuta la crearea unei baze de înțelegere pentru fiecare elev, care sunt apoi posibilitatea de a aplica în situații practice în timp ce locurile de muncă sau stagii de lucru pentru diverse organizații legate de sănătate. Shadowing profesioniștii din domeniul sănătății oferă studenților șansa de a descoperi nisa lor în teren și chiar de rețea pentru oportunități de carieră post-absolvire.

Poate că cea mai mare avantajul de a lua acest grad este impactul foarte plină de satisfacții pe alții "trăiește o face posibilă. Cu cunoștințele și experiența dobândite prin această cale de studiu, elevii pot merge pe pentru a avea un impact real asupra sănătății și calității vieții clienților lor sau a pacienților.

Fiecare școală care oferă un Master profesională în Studii de sanatate vor avea costuri diferite legate de inscriere si de înregistrare. Mai multe informații specifice despre costul unui program de 's poate fi determinat prin contactarea biroul de admitere.

Un maestru profesională în Studii de sanatate poate servi ca o piatră de temelie pentru o gamă largă de cariere. Una dintre cele mai comune aplicații ale acestei grad este o carieră în domeniul sănătății la locul de muncă. Absolvenții pot căuta de lucru în calitate de consultanți la departamentele de resurse umane, contribuind la asigurarea că societățile și firmele de cautati după bunăstarea angajaților în cea mai mare măsură posibilă.Elevii pot urmări, de asemenea, locul de muncă ca auditori de risc de sanatate pentru a localiza și a minimiza obiceiuri nesanatoase la locul de muncă. Absolvenții care decid care doresc să practice medicina poate avea o bază solidă de cunoștințe în locul pentru formarea lor scoala medicale.

Elevii pentru care un Master profesională în Studii de sanatate sună ca o alegere bună sunt încurajați să aplice. Baza noastra de date de programe pot ajuta să găsiți școlii care se va potrivi cel mai bine atât programul și obiectivele carierei tale. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii profesionale
 • Sănătate
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (11)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu