Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Rusă 2024

2 Masterat Programe în Rusă 2024

Prezentare generală

Elevii care au o diplomă de licență și doresc să-și continue studiile pot alege să urmeze o diplomă de masterat. Acest program poate continua cunoașterea generală a studenților în domeniul lor sau poate să-și concentreze studiile asupra unei anumite zone.

Ce este un maestru în limba rusă? În acest program, elevii dezvoltă o cunoaștere mai aprofundată despre Rusia, despre politică și despre poporul său. Un program se poate concentra pe una sau pe toate domeniile legate de guvern, economie, istorie, cultură și literatură și antropologie-sociologie. Unele programe necesită un nivel mai ridicat de competență lingvistică decât altele. Clasele specifice pot include afacerile internaționale, studiile avansate de limbă, istoria Rusiei și Estului Europei, științele politice, geografia, arta și cultura rusească și religia. Unele programe pot solicita studenților să dezvolte proiecte de cercetare sau de cercetare.

Există numeroase beneficii ale acestui grad deoarece elevii dezvoltă o varietate de aptitudini care îi vor ajuta atât profesional cât și personal. Printre acestea se numără comunicarea, înțelegerea culturală și capacitatea de a rezolva probleme complexe.

Costul este adesea o preocupare atunci când studenții consideră că urmăresc acest grad. Unele programe durează doi ani, în timp ce altele durează mai mult, deci poate fi un factor important. Cercetarea unui număr de școli din întreaga lume poate ajuta la găsirea unui număr accesibil.

Având o diplomă de absolvent în limba rusă poate pregăti indivizi pentru o serie de cariere diferite. Unele necesită educație și cunoștințe suplimentare, în timp ce alte locuri de muncă se referă direct la aria de studiu. Unele titluri de locuri de muncă comune includ profesor rus postsecondary, avocat internațional, interpret și traducător, istoric, diplomat, consilier cultural, funcționar public, doctor, profesor, agent de călătorie, ofițer al ONU, cercetător de film, ofițer de informații și cercetător de limbi străine.

Puteți găsi școala perfectă acum, indiferent dacă este online sau în străinătate. Utilizați baza noastră de date pentru a căuta programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Limbi străine
 • Rusă
Domenii de studiu
 • Limbi străine (2)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe