Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Diplome de Masterat în Resurse Umane executive 2024

1 Masterat Programe în Resurse Umane executive 2024

Prezentare generală

Munca oferită de angajați este critică pentru succesul afacerilor. Agențiile guvernamentale sunt, de asemenea, în competiție pentru a atrage și păstra cel mai bun personal calificat, care este motivul pentru care organizațiile au nevoie de abilități avansate de cele cu un Master în Studii Executive Managementul Resurselor Umane.

&nbsp

Ce este un Masterat în Managementul Resurselor Umane Executive? Este un grad absolvent postare care se dezvolta în continuare abilitățile profesioniștilor de resurse umane. Aceste programe se uite la problemele organizatorice firmele se confruntă și pregătesc studenții cu strategiile pentru a depăși provocările. Elevii acopera subiecte legate de dreptul muncii, contracte și pachete de beneficii care acestea se familiariza cu instrumentele software și structurile organizaționale utilizate în mod obișnuit de către marile companii. Alte subiecte de studiu pot include sindicalizare, instruirea personalului și tendințele internaționale în domeniul muncii. Specializarea este adesea posibil, iar unele dintre aceste programe se concentrează în mod special pe problemele cu care se confruntă industria de muncă unic.

&nbsp

Ca multe studii postuniversitare, aceste programe spori de comunicare și de conducere capacitățile elevilor. Absolvenții au dobândit competențe necesare pentru a motiva angajații și rezolva conflictele. De asemenea, ei învață să identifice solicitanții de locuri de muncă calificate pentru a umple noi posturi. La niveluri avansate, acești absolvenți sunt capabili de a crea campanii de angajare și sfătui directori de nivel de top de posibile strategii pentru satisfacerea nevoilor de personal organizației lor.

&nbsp

Costul unui Master în Studii Executive Managementul Resurselor Umane variază în funcție de instituție. Elevii sunt încurajați să contacteze școlile care sunt interesați în pentru informații specifice despre taxe și școlarizare.

După terminarea unul dintre aceste programe, absolvenții pot fi calificate să-și asume la nivel de management role în departamentele de resurse umane ale unei organizații la scară largă.Competențele acestor profesioniști sunt aplicabile în domenii și sectoare ale economiei diferite. Unii se pot specializa în necesitățile de personal pentru industrii sau regiuni specifice. Firme internaționale angaja, de asemenea, experți în resurse umane de nivel superior de a gestiona problemele cu care se confruntă lucrătorii migranți.

&nbsp

Este important să se înceapă în considerare toate opțiunile disponibile pentru formarea continuă, cât mai curând posibil. Programele executive sunt deseori concepute special pentru profesioniștii care lucrează și de a oferi mai multe curs online de ajutor. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Management
  • Programe executive
  • Resurse Umane executive
Domenii de studiu
  • Studii de Management (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe