Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Diplome de Masterat în Responsabilitate socială corporativă 2024

3 Masterat Programe în Responsabilitate socială corporativă 2024

Prezentare generală

Cu gradului de conștientizare la nivel global tot mai mare de durabilitate, dezvoltare și modul în care piața internațională afectează pe toți și planeta noastră, tema de Responsabilitate Socială Corporativă este de a deveni rapid o parte esențială din domeniul de afaceri. Absolvenții cu un Master în Responsabilitatea Socială Corporativă, sau CSR, sunt extrem de calificați pentru a consilia companii și organizații cu privire la politicile de succes menite a da înapoi la comunitate, și ameliorând, astfel, o companie 's imagine. Maestru de studenți CSR va examina probleme sociale, etice și de mediu cu care se confruntă astăzi 's corporații și vor învăța să evalueze analitic probleme, inițiative, drivere și răspunsuri care au devenit cheia succesului internațional în lumea afacerilor.

Master în programe de responsabilitate socială ultimele unu la doi ani pe o normă întreagă sau program academic parte, și unele cursuri oferi alternative online de la sala de clasă.Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență. Cu absolvenți găsirea o carieră plină de realizări în sectorul corporativ, asociațiilor de afaceri, consultanță, organizații de cercetare, mediul academic si de guvern, un Master de Responsabilitate Socială Corporativă deschide porțile pentru o gamă impresionantă de stagii profesionale.

Dacă sunteți interesat în procesul de învățare mai multe despre un Master of program de CSR, la o universitate acreditată sau școală din Madrid, Londra, Birmingham, Nottingham sau în Scoția, defilați pur și simplu în jos și faceți clic pe pentru a citi mai mult, azi!

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de afaceri
 • Responsabilitate socială corporativă
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (3)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu