Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 15 Diplome de Masterat în Relații publice 2024

15 Masterat Programe în Relații publice 2024

Prezentare generală

Simti ca comunica cu oamenii și organizarea de lucruri sunt vă punctele forte? Atunci poate ar trebui să ia o diplomă de masterat în relații publice, să se perfecționeze și de a folosi aceste abilități pentru a ta cel mai bun avantaj! A urma o cariera in domeniul relatiilor publice vă va oferi șansa de a întâlni mereu oameni noi si de a ajuta oamenii și organizațiile să conecteze unii cu alții.

Atunci când studiază într-un Master în programul de Relații Publice, veți învăța despre relațiile financiare publice, comunicare de criză, relații publice de consum, comunicații interne, relații guvernamentale și multe altele. Va trebui să te dedici studiului de politică, economie, marketing, studii sociale și etica. Relațiile publice pot fi, de asemenea, un domeniu international, astfel incat sa stie sau de învățare mai multe limbi va fi un avantaj mare de a urma cariera ta viitoare.

Aruncati o privire și a universităților și a programelor prezentate de mai jos.Puteți contacta universitățile direct de aici și să ceară informații suplimentare. Profitați din plin de capacitatea dvs. de a conecta cu oamenii și să ia un master în Relații Publice!

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de marketing
 • Relații publice
Domenii de studiu
 • Studii de marketing (15)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu