Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Diplome de Masterat în Relații de muncă 2024

8 Masterat Programe în Relații de muncă 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este obținut după un student plasat module și cerințe specifice, inclusiv de multe ori prezentarea unui disertație scris sau proiect. Aceste programe pot fi orientate spre studenții care provin direct de la un program de licență sau față de profesioniștii care sunt în căutarea de a îmbunătăți oportunitățile de angajare.

&nbsp

Cu o înțelegere a programelor de masterat ", în general, s-ar putea întreba:" Ce este un Maestru în relații de angajare? "Aceste programe acoperă de obicei subiecte cum ar fi managementul resurselor umane, relații industriale, dezvoltarea angajaților, dezvoltarea de planuri de beneficii angajaților, forței de muncă și ocuparea forței de muncă drept, personal și instruire, abilități de negociere colectivă, precum și investigarea tehnică a interacțiunilor sociale. Aceste subiecte sunt însoțite de o varietate de competențe conexe în crearea și aplicarea subiecte.

&nbsp

Elevii programelor bucura de multe beneficii, cum ar fi posibilitatea de a lucra cu persoane fizice care au deja practică cu succes a acestor abilități și instructori care au devenit experți în industrie. La absolvire, studenții sunt bine pregătite, cu un nivel ridicat de angajare. Ei au aptitudini necesare pentru procesele de integrare profesională și o conștientizare a politicilor actuale și viitoare ale pieței forței de muncă, accentuate de capacitatea de a rezolva probleme și de a crea soluții.

&nbsp

Costurile pentru a participa la aceste programe pot fi influențate de multe lucruri, cum ar fi în cazul în care se află școala. Deoarece aceste instituții sunt situate peste tot în lume, individul interesat ar trebui să contactați școala direct pentru informații specifice.

&nbsp

După absolvire, persoanele fizice care au realizat programul sunt adesea în măsură să se deplaseze direct în locuri de muncă, cum ar fi un director de resurse umane, manager de resurse umane, manager de compensatii si beneficii, negociatorii contractuale și de muncă manageri de relații. Alte responsabilități de carieră pot include managementul diversității la locul de muncă sau relațiile internaționale de muncă. Cu acest grad avansat, absolvenți găsi posturi cu companii locale sau cu corporații internaționale.

&nbsp

Dacă sunteți interesat de participarea la un program de Master în Relații ocuparea forței de muncă, completați unul sau mai multe dintre formele de plumb din lista programului nostru. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
  • Relații de muncă
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu