Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Diplome de Masterat în Realizarea de filme 2024

11 Masterat Programe în Realizarea de filme 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este primul nivel de studii postuniversitare după absolvirea unei licențe de licență. Oferă un studiu aprofundat într-un subiect academic, de interes sau formare și educație, în vederea exercitării unei anumite cariere profesionale.

Ce este un Maestru în Filmmaking? Acest grad este pentru aspiranții de film care doresc să învețe să creeze filme. Există mai multe căi de învățare disponibile în mod obișnuit studenților, care pot include scrierea de scripturi, regia, editarea, producția, cinematografia, documentarele și înregistrarea și designul de sunet. Cercetarea poate fi combinată cu pregătirea aplicată în utilizarea spațiului pentru studiouri sau pentru repetiții, a camerelor, a sunetului și a echipamentelor de iluminat, a suitelor de sunet și editare și a diferitelor medii. Alte cursuri posibile pot implica narațiuni pe ecran, povestiri vizuale, politică, activism social, industria mass-media, legea mass-media și etica.

Elevii de la Master în programele de Filmmaking pot învăța cum să colaboreze unul cu celălalt, în primul rând, deoarece filmarea este adesea o urmărire în echipă. De asemenea, abilitățile de cercetare sunt, de asemenea, rafinate, precum și abilitățile de comunicare interpersonală și de management al proiectelor, aplicabile pentru toate liniile de lucru.

Costurile programului diferă pentru un Master în Film, în funcție de instituția de învățământ, de țara în care se află și de durata programului. Elevii se pot aștepta să petreacă cel puțin unu până la trei ani pentru a finaliza gradul.

Posibilitățile de carieră pentru absolvenții de masterat în Filmmaking pot include regizor, producător, cinematograf, scenarist sau editor în industria cinematografică și televizată. Alte roluri de producție de filme există, cum ar fi designer de sunet, designer de producție sau designer efecte vizuale. Absolvenții pot dori să urmărească filme independente sau să caute oportunități în cadrul unor importante companii de difuzare sau producție de filme. Carierele în arhive de filme, distribuție sau curație sunt opțiuni suplimentare.

Master în programe de Filmmaking sunt disponibile în campusurile universitare și în programele online la nivel global. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Arta spectacolului
  • Studii de film
  • Realizarea de filme
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu