Keystone logo

2 Masterat Programe în Studii tehnologice Realitate Virtuală 2024

Filtre

Filtre

 • Masterat
 • Studii tehnologice
 • Realitate Virtuală
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (2)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Masterat Programe în Studii tehnologice Realitate Virtuală

  Realitatea virtuală este despre crearea și gestionarea experiențelor captivante care duc utilizatorii în lumi simulate. Acest domeniu de studiu se scufundă în diferite aspecte ale VR, cum ar fi dezvoltarea hardware și software, designul experienței utilizatorului (UX), crearea de conținut și psihologia din spatele imersiunii. În calitate de student, veți putea explora cele mai recente tehnologii și veți dezvolta abilități pentru a proiecta medii virtuale captivante și interactive.

  Obținerea unei diplome în realitate virtuală deblochează o mulțime de oportunități de carieră în diferite industrii, cum ar fi jocurile, divertismentul, educația, sănătatea și arhitectura.

  Natura sa interdisciplinară înseamnă că veți dezvolta un set de abilități versatil care este foarte apreciat în diferite domenii și industrii.

  Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.