Keystone logo

Filtre

 • Masterat
 • Jurnalism și comunicare în masă
 • Mass-media
 • Publicare
Domenii de studiu
 • Jurnalism și comunicare în masă (7)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

7 Masterat Programe în Publicare 2024

  Masterat Programe în Publicare

  O diplomă de master este o denumire academică dăruit cei care iau cursuri programată într-un anumit domeniu și finaliza cu succes programul. Programe de masterat de obicei construi pe temelia educației dobândite în programul de o diplomă de licență legate de de.

  Doar ceea ce este un Masterat în publicarii? Acest program cuprinzător de studii oferă o fundație solidă de învățământ în aproape toate domeniile de editare, de la o imagine de ansamblu istoric al industriei la o revizuire atentă a tehnologiilor emergente. Elevii din astfel de program trebuie să se aștepte să revizuiască o gamă largă de atât considerații tradiționale și electronice de publicare, iar o atenție suplimentară este de multe ori dat de etică, design editorial, legile drepturilor de autor și considerații și de comercializare general și practicile de afaceri. Unele programe sublinia obținerea roluri mai mari în industria editorială, și tind să se concentreze pe domenii, cum ar fi bugetarea, negocierea contractelor și economie, printre altele.

  Studenții care obțin succes un Master în publicarii sunt, în general în măsură de a comanda salarii mai mari decât concurenții carieră de studii de licență-holding lor, și sunt, de asemenea, de obicei angajat peste, și capabil să asigure poziții mai înalte decât cele care dețin grade mai mici.

  Nu există nici un cost stabilit pentru obținerea o diplomă de master în publicare. Costurile de școlarizare variază substanțial de la școală la școală și de program la program bazat pe factori cum ar fi prestigiul instituției și în cazul în care, geografic, programul este oferit, astfel contactați fiecare școală de interes pentru a obține informații specifice de școlarizare.

  Absolvenți de succes ale acestor programe sunt pregătite pentru muncă bine plătite mare într-o varietate de poziții și zone. Mulți absolvenți merge pe pentru a găsi de lucru ca editori, oameni de afaceri, profesioniști de marketing sau designeri, în timp ce alții aleg să se concentreze pe partea de tehnologică a industriei și de muncă sigure în calitate de IT legate sau tehnologic.

  În cazul în care o diplomă de master în publicare este ceva ce ați dori să aflați mai multe despre, să revizuiască vaste oportunități educaționale disponibile prin intermediul baza noastră de date extinse la nivel global de programe. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.