Keystone logo

0 Masterat Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală Psihologie Psihologie Sportivă 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Clear filters

Masterat Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală Psihologie Psihologie Sportivă

Domeniul psihologiei sportive se referă la înțelegerea și îmbunătățirea aspectelor mentale, emoționale și fizice ale performanței atletice, promovând în același timp bunăstarea generală pentru sportivi și pentru toți cei implicați în activități sportive.

Diplomele de psihologie sportivă încep de obicei cu cursuri fundamentale de psihologie generală. Pe măsură ce aprofundați subiectul, veți explora domenii specializate, cum ar fi îmbunătățirea performanței, gestionarea stresului, învățarea motorie și reabilitarea leziunilor.

Cu o diplomă de psihologie sportivă în mână, sunt disponibile mai multe oportunități de carieră. În calitate de psiholog sportiv, veți fi echipat pentru a oferi servicii de formare și consiliere a abilităților mentale sportivilor, echipelor și antrenorilor. Dacă ești mai înclinat către exerciții fizice și wellness, poți deveni consultant care proiectează și implementează programe de promovare a activității fizice. Poate fi, de asemenea, o piatră de temelie pentru a obține diplome avansate în psihologie, știința exercițiului fizic sau alte domenii conexe, deschizând porțile către și mai multe oportunități de carieră.

Cu o diplomă de psihologie sportivă, ai puterea de a avea un impact pozitiv asupra vieții sportivilor, ajutându-i să-și atingă întregul potențial atât pe teren, cât și în afara acestuia.

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.