Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 24 Diplome de Masterat în Psihologie educațională 2024

24 Masterat Programe în Psihologie educațională 2024

Prezentare generală

Atunci când urmăresc un program de masterat, elevii ar trebui să se pregătească pentru cursuri intense și proiecte riguroase de cercetare. Gradul pe care aceste programe le acordă este, în general, considerat superior decât cel de licență și cel mai mic decât cel de doctorat.

Psihologia educației este studiul modului în care oamenii se comportă și gândesc în timp ce învață. Ce este un Maestru în Psihologia Educațională? Cercetătorii care doresc să obțină credibilitate profesională se înscriu adesea în aceste programe ca o continuare a studiilor universitare de psihologie. Un obiectiv comun printre multe programe de masterat în psihologia educației este de a transmite informațiile și abilitățile necesare pentru a efectua evaluări critice ale proceselor de învățare. Acest lucru se realizează prin examinarea atentă a diferiților factori care afectează dobândirea cunoștințelor prin cursuri precum biologia, achiziția de limbi și sociologia familiei.

Există multe beneficii ale înțelegerii psihologiei, dar o înțelegere mai profundă și compasiune pentru alții este una dintre cele mai utile în viața personală și profesională. Psihologia educațională, în special, ar putea contribui la accelerarea propriilor procese de învățare. În plus, grupul de colegi entuziaști dobândiți în multe programe de masterat este adesea o sursă de sprijin pe tot parcursul vieții absolventului.

Costurile asociate cu gradele de învățământ diferă de la o instituție la alta. Este adesea mai bine să se facă referire directă la informațiile publicate de fiecare școală.

Facilitățile de îngrijire a copiilor folosesc adesea psihologi educaționali, în special cei care oferă îngrijire participanților la program cu capacități limitate de comunicare. Datoriile acestei poziții de îngrijire ar putea include furnizarea de feedback către părinți, gestionarea sesiunilor de învățare și dezvoltarea planurilor de activitate. De asemenea, școlile publice și private caută absolvenți ai programelor de educație și psihologie pentru a servi ca antrenori de învățare sau profesori. Consilierii ar putea ajuta elevii prin identificarea obstacolelor și dezvoltarea de soluții personalizate. Profesorii cu cunoștințe de psihologie ar putea fi bine pregătiți pentru a gestiona o sală de clasă, pentru a dezvolta strategii de învățare și, bineînțeles, pentru a preda psihologia elevilor.

Programele de psihologie educațională sunt adesea primul pas către un viitor care să se împlinească. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Psihologie educațională
Domenii de studiu
  • Pedagogie (24)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu