Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 18 Diplome de Masterat în Programe executive 2024

18 Masterat Programe în Programe executive 2024

Prezentare generală

Directori de competente sunt necesare peste tot, şi în scopul de a fi cel mai bun lider este posibil, este înţelept de multe ori să vă teren în prima teorie. Noţiuni de bază o diplomă de masterat într-un program de executiv, de exemplu, un Executive MBA (EMBA), este o astfel de posibilitate. Managerii şi oricine, cu o poziţie de conducere inscrie de multe ori într-un program de executiv pentru a îmbunătăţi veniturile şi / sau poziţie. Multe programe sunt oferite executiv part-time pentru a oferi o posibilitate de a obţine un grad fără a părăsi locul de muncă.

După ce a luat un program de executiv va fi pregătite pentru poziţii de conducere mari, în orice context de afaceri. Avantajul cu un astfel de grad este faptul că acesta este relevant pentru orice absolvent de universitate care doreşte să obţină o înţelegere de conducere. Ai putea fi un chimist, avocat sau inginer şi acest grad s-ar aplica în continuare la linia de lucru. Deci, un grad de masterat executiv nu este altceva decat un impuls semnificativ pentru cariera cineva cu o dorinta de a conduce într-un domeniu în care sunt confortabile cu.

Ne-am adunat diferite grade executiv de pe aceasta pagina dedicata programelor executive, oferindu-vă o gamă largă de alegere: de la un Executive MBA (EMBA) şi MS Executiv în management la un programe de masterat Executive în Str Managementul Resurselor Umane ategic şi Executive MS în Administration Hospitality. Începeţi-vă căutarea acum şi pentru a găsi programul executive, care se potriveste cel mai bine cerinţele dumneavoastră!

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Management
  • Programe executive
Domenii de studiu
  • Studii de Management (18)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu