Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 36 Diplome de Masterat în Produse alimentare și băuturi 2024

36 Masterat Programe în Produse alimentare și băuturi 2024

Prezentare generală

O diplomă de master oferă studenților competențe care le pot pune în fața angajaților din cauza cunoștințelor și expertizei lor. Cele mai multe dintre aceste programe se concentrează pe o arie specifică de studiu și durează între unu și doi ani pentru a finaliza. Obținerea unei diplome de masterat îi poate ajuta pe elevi să reușească în cariera lor și să le pregătească pentru o educație postuniversitară suplimentară.

Ce este un Master în Afaceri alimentare și băuturi? Acest grad se concentrează pe pregătirea și servirea alimentelor împreună cu aplicații cum ar fi conducerea unui restaurant și supravegherea operațiunilor unei facilități de ospitalitate. Elevii pot învăța partea de afaceri a industriei împreună cu un anumit domeniu de interes, cum ar fi vinul, turismul sau catering. Acest grad îi ajută să pregătească cele mai importante aspecte ale unei afaceri cu alimente și băuturi, de la planificare la execuție.

Elevii care primesc o diplomă de masterat în industria alimentară și băuturi pot obține o înțelegere profundă a operațiunilor unei afaceri. Acestea includ analiza financiară, bugetarea și managementul. Aceste abilități pot permite elevilor să meargă în forța de muncă ospitalieră foarte bine pregătită, cu cunoștințe de operațiuni front-end și back-end.

Costul unui program de master poate varia, în funcție de locul în care studentul alege să studieze. Ceva de luat în considerare este durata cursului de studiu. Cu excepția cursurilor online, multe școli oferă orientări privind costul local de trai, precum și taxele de școlarizare și alte taxe.

Elevii care câștigă un Master în Afaceri Alimentare și Băuturi pot fi pregătiți pentru a rula cu succes sau pentru a sprijini o afacere în industria alimentară și a băuturilor. Pot găsi cariere în domeniul alimentar și al vinului, branding, design alimentar sau catering, cu locuri de muncă cum ar fi managerul de vânzări, directorul pentru produse alimentare și băuturi, managerul de catering, managerul hotelului și operatorul de turism. Unii studenți continuă să găsească o carieră în domeniul științei și producției alimentare.

O serie de universități din întreaga lume oferă un master în afacerile cu produse alimentare și băuturi. Cursurile online sunt, de asemenea, disponibile pentru studenții care doresc să primească educația de la distanță. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Produse alimentare și băuturi
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (36)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu