Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 26 Diplome de Masterat în Producție cinematografică 2024

26 Masterat Programe în Producție cinematografică 2024

Prezentare generală

Un maestru 's grad este un grad absolvent de școală de multe ori efectuate imediat după învățământul pre-universitar. Acest grad demonstrează o măiestrie de un anumit subiect și, în general, se traduce într-o carieră într-un domeniu legat.

&nbsp

Ce este un Master în Producție? Acest master 's grad special, este axat pe producția de film și televiziune, precum și, în general, durează doi-trei ani pentru a finaliza. Curriculum-ul va varia de la program la program deși cele mai multe școli necesită clase de bază care stimulează creativitatea și învățarea tehnic, cum ar fi cinematografie, regie și producerea. Alte cursuri pot include teorie de film, studii media și scenaristică. Ca urmare, absolvenții acestor programe sunt adesea bine versat în multe competențele necesare pentru a produce filme și televiziune.

&nbsp

Poate că beneficiul cel mai notabil a acestui grad este nivelul ridicat de hands-on de învățare și experiența curriculum-ul oferă studenților.Această cale de studiu pregătește absolvenți pentru fast-paced, lumea interesant de mass-media, film și televiziune. Multe programe sublinieze importanța învățării practice, cu experiență bazată pe solicitând elevilor să participe la stagii și proiecte de grup. În acest fel, studenții care desfășoară gradul sunt capabili de a localiza interesele lor specifice de carieră și pentru a începe acumulând experiență de muncă valoroasă.

&nbsp

Costul atinge un Master în Producție va varia. Unele programe sunt mai scumpe decât altele, în funcție de locația și dimensiunea lor. Pentru mai multe informații specifice cu privire la admitere și de înregistrare a costurilor, contactați școli individuale direct.

&nbsp

Un maestru 's diplomă în producție poate servi pentru a vă pregăti pentru orice număr de cariere, cel mai evident în industria de film și televiziune.Unele programe pot avea un anumit traiectorie în minte pentru studenți, dar absolvenții sunt, în general, bine pregătite pentru o gamă largă de profesii, inclusiv o carieră ca producătorii de film și televiziune, colaboratori pentru productia de mass-media, și de film și televiziune directorii companiei. Unii absolvenți au plecat să ardă propria cale prin punerea creativitatea lor de a folosi și formarea proiecte independente.

&nbsp

Dacă sunteți interesat în găsirea de școli care oferă Master în programe de producție, baza de date, pot fi o resursa de nepretuit. Lista noastra de programe la nivel mondial vă poate ajuta la localizarea și aplicarea la scoala care se potrivește cel mai bine obiectivele. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Arta spectacolului
  • Studii de film
  • Producție cinematografică
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (26)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu