Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 24 Diplome de Masterat în Procedură penală 2024

24 Masterat Programe în Procedură penală 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este următorul nivel de educație pe care elevii îl pot urma după obținerea unei diplome de licență și servind ca o poartă de acces la alte oportunități de absolvent. Cursurile predau un conținut mult mai specializat, mai aprofundat decât cursurile de licență și, în general, necesită o lucrare de doctorat.

Ce este un maestru în procedurile penale? Acest program de studii implică un studiu intens al dreptului constituțional, în special în cazul în care se referă la al patrulea și al cincilea amendament la Constituția Statelor Unite. În mod obișnuit, savanții se pot aștepta să participe la discuțiile privind cazurile în justiție și modul în care acestea se referă la legi permanente pentru a construi o mai bună înțelegere a sistemului penal din jur. Cursurile sunt concepute pentru a ajuta participanții la program să evalueze o gamă largă de situații din punct de vedere juridic, folosind o varietate de aptitudini și instrumente sociologice și psihologice.

Unii dintre elevii care se pot aștepta să obțină pe parcursul urmăririi acestui grad includ abilități mai puternice de gândire critică, o mai bună înțelegere a problemelor juridice și aptitudini generale de gestionare a timpului. Acestea pot ajuta cursanții în cariera lor viitoare și în alte aventuri, oferindu-le instrumentele de care au nevoie pentru a reuși.

Desigur, construirea acestor abilități vine cu un cost. Este dificil să se precizeze un preț exact pentru obținerea unei diplome de masterat în acest domeniu, deoarece taxele de școlarizare se schimbă de la o țară la alta și de la o instituție la alta, deci este esențial ca studenții potențiali să facă un pic de cercetare în timpul lor propriu.

Programele postuniversitare sunt concepute pentru a ajuta participanții să obțină o mare varietate de locuri de muncă diferite în domeniul justiției penale. Exemple de poziții pe care elevii le-ar putea aștepta să le găsească în zona lor includ paralegal criminal, un supraveghetor pentru proiectele de informare comunitară, anchetator penal, asistent de poliție profesionist și ofițer de poliție. Cei interesați de a deveni judecători pot folosi, de asemenea, acest grad ca punct de intrare în învățământul superior.

Elevii pot alege să urmeze o diplomă de master în procedură penală la nivel local, online sau internațional, în funcție de obiectivele, calendarul și mijloacele financiare ale carierei. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Procedură penală
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (24)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu