Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Diplome de Masterat în Prevenirea dezastrelor 2024

11 Masterat Programe în Prevenirea dezastrelor 2024

Prezentare generală

După ce a obținut o diplomă de licență, unii absolvenți continuă să urmeze diplome de masterat. Aceste programe permit elevilor să dobândească o înțelegere mai profundă a subiecților aleși. În plus față de mai multe cunoștințe, diploma de master poate deschide locuri de muncă mai bine plătitoare decât doar un burlac.

Ce este un Maestru în prevenirea dezastrelor? Aceste programe de masterat îi învață pe elevi cum să salveze vieți prin prevenirea și pregătirea pentru dezastre. Elevii învață să creeze sisteme guvernamentale și nonprofit care să lupte împotriva efectelor incendiilor, inundațiilor, furtunilor și altor dezastre naturale. În cadrul acestor programe, studenții pot lua cursuri privind analizarea mai multor tipuri de amenințări, gestionarea primilor respondenți și crearea unor programe eficiente de siguranță. Elevii pot fi specializați în domenii precum politica socială, managementul post-dezastru, reabilitarea durabilă și economia dezastrului.

Absolvenții cu un Master în prevenirea dezastrelor au de obicei o înțelegere aprofundată a siguranței, care poate fi o abilitate de salvare a vieții în multe situații. În plus, acești studenți învață cum să organizeze grupuri mari de persoane, chiar și în situațiile cele mai grave. Elevii pot, de asemenea, să obțină abilități de gestionare a crizelor pe care orice angajator ar putea avea nevoie.

Costul obținerii unui Master în prevenirea dezastrelor depinde de mulți factori independenți. De exemplu, școlile din diferite țări pot avea rate de școlarizare diferite. În plus, unele universități percep taxe diferite pentru studenții locali. Studenții potențiali ar trebui să consulte fiecare institut pentru a înțelege costurile programului.

Guvernele de la nivel federal, de stat și local au nevoie de profesioniști în domeniul gestionării dezastrelor, iar absolvenții cu Master în Prevenirea Dezastrelor sunt foarte potriviți pentru aceste roluri. În calitate de responsabili în caz de catastrofe și de prevenire, acești profesioniști elaborează și supraveghează sisteme de salvare a vieților și a proprietății în caz de dezastru. Aceștia pot gestiona echipe întregi de respondenți. Absolvenții cu acest grad pot, de asemenea, să lucreze pentru organizațiile non-profit care sunt pe scena după dezastre majore pentru a ajuta cu recuperarea.

Din nefericire, dezastrele se întâmplă peste tot în lume. Ca atare, multe regiuni oferă programe de masterat în acest domeniu. Elevii pot alege să studieze la nivel local, într-o altă țară sau chiar online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de sustenabilitate
  • Studiul mediului
  • Prevenirea dezastrelor
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu