Keystone logo

38 Masterat Programe în Studii umaniste Teologie Preoție 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Studii umaniste
  • Teologie
  • Preoție
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (38)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Studii umaniste Teologie Preoție

Obținerea o diplomă de master este un obiectiv mulți studenți ajunge la studiile lor avansate de invatamant. Acesta oferă studiu intensiv suplimentar de mai sus un program standard grad de patru ani, oferind mai multe oportunități de carieră pentru student. Timpul tipic pentru a finaliza programul este de doi ani.

Ce este un Master in Ministerul? Un Master în Ministerul este un grad mai avansat în studii biblice, împreună cu o concentrație în practicile profesionale pentru a pregăti studenții pentru o carieră lungă în domeniu. Aceasta cuprinde un curriculum teologic la pământ pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă a Bibliei de mai sus și dincolo de o diplomă de licență. Furnizarea de instruire practică și experimentale în domeniul serviciilor de lucrare, gradul include, de asemenea studiu în cultură și înțelegere religioasă.

Un student poate alege pentru a obține acest tip de grade pentru mai multe motive.Cu o experiență în profunzime biblică și lucrare, elevii vor obține cunoștințelor și a competențelor de comunicare pentru a servi nevoile ministeriale pentru biserici și comunități mici și mari. Dobândirea de competențe în disciplina contribuie la capacitatea de a comunica credință și deschide ușile într-o gamă largă de instituții publice și private.

Costul programului va fi variată în funcție de locația și durata studiilor. Contactați birourile de administrare a școlilor și universităților potențiali pentru întrebări specifice privind costurile.

Un maestru în Ministerul va oferi persoanelor fizice o varietate de oportunități pentru locuri de muncă. Multe deținătorii de gradul vor alege să devină lider și ministrul unei biserici și congregație acesteia. Organizațiile non-profit va avea, de asemenea, deschideri pentru studenții care au acest tip de fond. O cale în educație este un alt cariera popular, în cazul în care absolvenții pot învăța studii biblice sau ministeriale de la colegii si universitati private și publice.Un student poate, de asemenea, să caute un doctorat pentru a deschide poziții avansate cu salarii mai mari.

Universități din întreaga lume oferă aceste tipuri de programe care lansează multe cariere de succes. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.