Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 20 Diplome de Masterat în Predarea limbilor străine 2024

20 Masterat Programe în Predarea limbilor străine 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este de obicei un program pe mai mulți ani, care se concentrează pe un anumit subiect. Aceste programe sunt adesea utilizate ca o rafinare a studiilor de licență, și ca atare, ele tind să solicite solicitanților să aibă o diplomă de licență.

Ce este un Master în predarea limbilor străine? Aceste cursuri de educație tind să se concentreze asupra predării limbilor străine. Există numeroase certificări, de asemenea, disponibile profesorilor de limbi străine potențial, iar aceste cursuri sunt de obicei ținute la un nivel academic mult mai înalt, adesea având loc în decurs de doi până la trei ani. Elevii s-ar putea aștepta să întâlnească cursuri care se ocupă de cercetări ample, precum și cele care promovează dezvoltarea abilităților practice de predare. Cursurile comune includ designul de testare, practica profesională, pedagogia și educația altor profesori. Aceste cursuri sunt de obicei disponibile la o varietate de instituții, atât online, cât și în formate tradiționale de clasă.

S-ar putea aștepta să călătorim în străinătate după ce ați absolvit un astfel de program, dacă v-ați fi dorit, deoarece cunoștințele obținute în aceste cursuri sunt de obicei orientate în mod special spre predarea în țările străine. Abilitățile obținute în școala postuniversitară, cum ar fi păstrarea unui program, stabilirea unor termene limită și prezentarea pentru întâlniri, sunt adesea repere ale succesului în orice acțiune.

Investigați costurile de școlarizare la mai multe instituții înainte de a merge mai departe cu cererile. Scara investiției dvs. este posibil să difere de la o instituție sau de la o instituție educațională la alta.

După obținerea unui Master în predarea limbilor străine, un absolvent ar putea deveni cercetător academic, administrator școlar sau profesor de limbă străină. Cercetătorii folosesc deseori cunoștințele și abilitățile organizaționale pentru a investiga și rezolva problemele din educație. Administratorii ar putea ghida școli sau pot instrui colegii de profesori. Profesorii înșiși se deplasează adesea în întreaga lume pentru a instrui elevii în limbaj.

Procesul de găsire a unui program este de obicei destul de extins, așa că începeți cât mai repede posibil. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Predare
  • Predarea limbilor străine
Domenii de studiu
  • Pedagogie (20)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu