Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 15 Diplome de Masterat în Practică educațională 2024

15 Masterat Programe în Practică educațională 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este adesea căutată de studenți cu o înaltă motivație care au un interes profund pentru o anumită disciplină. Elevii care au o diplomă de licență și care doresc să urmeze studii suplimentare, pentru dezvoltarea personală și profesională, sunt eligibile pentru a se înscrie într-un program de masterat.

Ce este un Master în practica educațională? Acest program permite în general studenților să se aprofundeze profund în teoria și practica educației în multele sale forme. Elevii încearcă adesea să construiască o bază de cunoștințe a practicilor inovatoare și să promoveze capacitatea de a analiza critic elementele mediului educațional. În același timp, elevii pot dezvolta abilități cum ar fi pregătirea în clasă, cercetarea și pedagogia. O teză de master este adesea necesară pentru finalizarea programului.

Absolvenții acestui program dezvoltă adesea capacitatea de a investiga îndeaproape un subiect din mai multe perspective cu abilități de gândire critică. Este posibil ca aceștia să poată prezenta rapoarte eficiente de cercetare organelor administrative și pot oferi adesea contribuții profesionale pe o serie de curriculum-uri. Aceste abilități merg foarte mult în crearea unui candidat bine rotunjit, care este competitiv pe piața muncii.

Mai mulți factori pot afecta prețul acestui program de grad. Cursurile online sunt, în general, mai puțin costisitoare decât cursurile de rezidență cu normă întreagă. Ar fi mai bine să se consulte cu fiecare instituție pentru a determina cheltuielile reale.

Absolvenții unui master în practica educațională pot găsi o muncă într-o varietate de domenii. Guverne, grupuri nonprofit, instituții de învățământ, furnizori de servicii medicale și de asistență socială și organizații artistice pot fi zone fertile pentru o persoană care a finalizat acest program. Absolvenții sunt adesea angajați ca profesori, directori, tutori, directori de curriculum, consultanți educaționali și consultanți ai organizațiilor. De asemenea, aceștia ar putea lucra în calitate de colectori de fonduri sau scriitori pentru instituții de învățământ.

Programele din practica educațională la nivel de masterat pot fi oferite la numeroase instituții de pe tot globul, oportunitățile online crescând în mod constant. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Pedagogie
  • Cercetare educațională
  • Practică educațională
Domenii de studiu
  • Pedagogie (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu