Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în PPE 2024

2 Masterat Programe în PPE 2024

Prezentare generală

Câștigul salarial o diplomă de master expune pe elevi la o lume de oportunități. Aceste grade speciale sunt uneori denumite absolvent de grade, deoarece programele lor sunt de obicei rezervate pentru cei care au absolvit deja și a obținut o diplomă de licență.

Ce este un Master în Filosofie, Politică și Economie (PPE)? Acest grad oferă mai multe straturi studenților o imagine de ansamblu cuprinzătoare a celor trei domenii de subiect menționate mai sus. Subiecte cum ar fi comparative guvernamentale, cererea și oferta, etică și științe politice vor fi discutate pe larg. Obiectivul general al programului este acela de a arăta elevilor cum influențează cele trei domenii academice distincte, și diverg unul față de celălalt. Cursuri suplimentare în istorie, sociologie, și literatura poate fi, de asemenea, necesară pentru absolvirea unor programe.

Cei care câștigă o diplomă de master pot aștepta să se bucure de o varietate de beneficii după absolvire.Mulți studenți, în special cei care sunt deja angajate, câștigă salarii mai mari și pentru a obține acces la un număr mai mare de oportunități de avansare în carieră.

Costul de a câștiga un master va depinde de o multitudine de factori. Localizare geografica si ratele instituționale au impactul cel mai profund asupra costurilor de program. Pentru informații suplimentare, studenții trebuie să contacteze programul lor de alegere în mod direct.

După obținerea acestui grad, majoritatea absolvenților aleg să lucreze în domeniul academic. O mare parte dintre ei aleg să devină profesori universitari sau instructori. Ele pot fi, de asemenea, de așteptat să publice literatura de specialitate și să ofere comentarii cu privire la aspectele relevante. Mulți profesori preferă să dedice majoritatea timpului lor de a cerceta diverse teme și subiecte. Un procent mic de absolvenți aleg să lucreze pentru agențiile guvernamentale, ajutând funcționarii să ia decizii economice importante.

Vei avea o gamă largă de opțiuni educaționale pentru a alege atunci când este vorba de a câștiga acest grad; unii preferă să câștige gradul lor în întregime online. Pentru a afla mai multe despre opțiunile, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Științe sociale
 • PPE
Domenii de studiu
 • Științe sociale (2)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe