Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Diplome de Masterat în Politica educației 2024

11 Masterat Programe în Politica educației 2024

Prezentare generală

Mulți studenți urmăresc o diplomă de master pentru a dezvolta abilități avansate și pentru a obține cunoștințe aprofundate în domeniul lor de studiu ales. Elevii pot fi obligați să finalizeze cursuri de licență sau să demonstreze studii de fond sau pregătire anterioară în domeniul lor de studiu.

Ce este o politică de masterat în educație? Studenții care urmăresc această diplomă universitară pot studia dezvoltarea organizațională, metodologiile de cercetare și planificarea educației, cu implicații diferite, inclusiv modul în care guvernul are impact asupra educației, creșterea oportunităților pentru studenți, problemele legate de educația specială, diversitatea și modul în care familia și comunitatea pot fi utilizate pentru a îmbunătăți educația. De asemenea, aceștia pot învăța abilități de analiză, implementare și evaluare a politicilor și procedurilor și utilizarea datelor pentru a îmbunătăți procesul de învățare. Cursurile de resurse umane, dezvoltare și leadership pot fi, de asemenea, acoperite ca parte a curriculum-ului. Clasele se concentrează adesea pe educație și dezvoltare, deoarece se referă la diferențele de gen, rasiale, religioase și economice.

Absolvenții învață de obicei abilități avansate de planificare și capacitatea de a pune în aplicare strategii pe termen lung, complexe. Ele pot, de asemenea, să învețe abilități excelente de comunicare scrisă și verbală și să dobândească capacitatea de a analiza critic aspecte importante care afectează mai multe părți cu diverse medii.

Costurile pentru gradul de absolvire pot varia în funcție de universitate, locația acesteia și modul în care cursurile sunt livrate. Taxele pot fi plătite în diferite perioade de timp, în funcție de faptul că elevul completează cursurile cu un program cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă.

O diplomă de master în politica educațională poate duce la o carieră plină de satisfacții care are un impact pozitiv asupra studenților și asupra dezvoltării lor educaționale. Absolvenții pot deveni directori de programe, administratori instituționali de avansare sau specialiști în învățare la școli individuale sau în districtele școlare. Aceștia pot lua posturi în calitate de analiști, legături educaționale sau contractori independenți pentru grupurile de reflecție politică, agenții guvernamentale regionale sau federale, parteneriate public-privat sau organizații private axate pe diferențierea educației.

Persoanele care se angajează să furnizeze o educație excelentă și echitabilă pot evalua multe opțiuni pentru diplome avansate la instituții locale sau online de la universități din multe țări din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Politică
  • Politica educației
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu