Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Diplome de Masterat în Politica de tehnologie 2024

2 Masterat Programe în Politica de tehnologie 2024

Prezentare generală

Puțini pot ignora explozia de tehnologie în epoca noastră modernă. De la afaceri de divertisment, avansat dispozitive tehnice, software, precum și a sistemelor pătrunde fiecare parte a vieții noastre. Mulți sunt încântați să stai pe spate și ceas pentru toate cele mai recente noile tendințe de a găsi care se potrivesc în viața lor. Alții să ia o abordare mai implicat, afla de ce unele tehnologii reuși în timp ce alții nu reușesc. Ei se înscrie în programul de studii de master, în scopul de a obține experiența necesară pentru o carieră în politica de tehnologie.

Ce este un Master în Tehnologie politica? Pentru mulți, aceasta este o extensie a studiilor au completat într-un program de licență a tehnologiei informației, inginerie software, sau un domeniu legat. Alți studenți provin din domenii aparent fără legătură, cum ar fi economie, matematică, sau finanțe.Studenții înscriși în studiu un program de master de politici de tehnologie de forțele care conduc la apariția de tehnologie, inclusiv problemele care implică planificarea, implementarea, și acceptare.

Absolvenți de politică Tehnologie funcționează la cele mai înalte niveluri de planificare și proiectare. Ele fac parte din personalul-cheie atât în ​​planificarea tehnologie și analiză economică. Ca atare, ele sunt în cerere continuă, precum și comanda unele dintre cele mai mari salarii din comunitățile de IT și de planificare de afaceri.

Costurile pentru un Master în programul de Tehnologie politica variază foarte mult de către instituția gazdă. Costurile se concentreze, în general, pe de școlarizare și investiția într-un laptop-rețea gata. Acest program durează, în general, de mai mulți ani.

Absolvenții deveni legături între experți dezvoltatori de tehnologie și factorii de decizie politică economică.Experții în politica de tehnologie servesc de multe ori pe comisiilor de factorii de decizie, ajutând organizațiile guvernamentale sau de investiții evaluarea valabilității diverse cursuri de acțiune într-o decizie de tehnologie. De asemenea, ele servesc cu managementul companiilor de înaltă tehnologie pentru a evalua tehnologiile emergente și rentabilitatea reproiectarea linii de produse pentru a îndeplini noile cerințe trend.

Pentru potențial Masterat în studenți Politica Tehnologie, există multe instituții excelente din întreaga lume. Elevii din locații la distanță pot îndeplini cerințele pentru multe dintre aceste programe on-line. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Politică
  • Politica de tehnologie
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe