Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Diplome de Masterat în Politică socială 2024

13 Masterat Programe în Politică socială 2024

Prezentare generală

După obținerea unui grad de licență, cum ar fi o diplomă de licență, multe persoane decid să-și continue educația prin participarea la un program postuniversitar. Aceste programe, care durează de obicei între unu și trei ani, sunt complete odată ce studentul obține credite suficiente pentru a obține o diplomă de masterat.

Ce este un Master în politica socială? Acest grad este preferabil pentru persoanele care doresc să ajute grupuri dezavantajate, cum ar fi minoritățile sau persoanele în vârstă. Elevii învață despre problemele mentale, emoționale, fizice și externe care afectează oamenii din aceste grupuri. Cursurile tipice implică predarea persoanelor despre evoluțiile socio-juridice, problemele de sănătate mintală, metodele avansate de cercetare, tendințele și progresele în domeniul asistenței sociale și îngrijirii în comunitate. Elevii primesc, de asemenea, educație despre sărăcie, analize statistice, refugiați, sănătate fizică și multe altele. Acestea se pot concentra pe domenii specializate de studiu dacă sunt preferate.

Elevii care obțin o diplomă în politica socială dobândesc adesea abilități atât calitative cât și cantitative. Ei pot învăța să analizeze problemele dintr-o comunitate și să dezvolte căi de atac pentru ei. Alte competențe pe care indivizii le pot avansa includ tehnologia informației, managementul și psihologia. Elevii pot descoperi că, cu aceste aptitudini, pot să urce mai repede pe scara corporativă decât unii dintre colegii lor.

Fiecare țară și fiecare instituție de învățământ din cadrul acesteia acuză altfel pentru obținerea unei diplome în psihologia copilului. Costul depinde, de asemenea, de durata studenților la program și de calificarea acestora pentru burse sau granturi.

O gamă largă de cariere sunt disponibile pentru persoanele care au masterat în politica socială. În politică, absolvenții pot lucra în calitate de oameni de știință politică. Locurile de administrare pot fi disponibile sub forma supravegherii organizațiilor comunitare sau a programelor de servicii sociale. Unii absolvenți pot deveni profesori la licee, colegii juniori sau colegii din întreaga lume. Organizațiile guvernamentale angajează de asemenea consultanți pentru a analiza afacerile internaționale și a călători în alte țări.

Cursurile în domeniul politicii sociale sunt disponibile la diferite instituții de învățământ de pe tot globul și online. Elevii ar putea lua în considerare învățarea online pentru un program mai flexibil. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Politică
  • Politică socială
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu