Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 11 Diplome de Masterat în Politică economică 2024

11 Masterat Programe în Politică economică 2024

Prezentare generală

Cele mai mari actori într-o economie fac cel mai mare impact asupra condițiilor generale de piață. Guvernele, băncile și societățile private nevoie pentru a crea strategii care alocă resurse limitate în cel mai eficient mod posibil. Cei cu un Master în politică economică au competențele acestor organizații depind de a analiza informațiile și de a crea programe eficiente.

Ce este un Master în politică economică? Acesta este un grad avansat care sporește educația elevilor dincolo de nivelul de absolvent. Aceasta se concentrează pe principalele teorii de economie care se referă la deciziile politice. Elevii explora subiecte importante pentru ambele perspective micro și macroeconomice. Domeniile de interes includ politicii fiscale, acordurile comerciale și programe publice. Absolvenții sunt capabili să identifice ineficiențele și să facă sugestii de eficientizare a funcției de organizații de mari dimensiuni.

Un absolvent va fi dezvoltat de gândire și de comunicare abilități critice avansate.În afară de a fi în măsură să analizeze rezultatele potențiale ale schimbărilor de politică, acești studenți sunt învățați să creeze rapoarte detaliate și prezentări care sintetizeaza ideile complexe într-un format ușor de înțeles. Aceste programe oferi, de asemenea studenților posibilitatea de a începe lucrul cu cele mai recente instrumente software pentru colectarea și analiza datelor.

Costul de un Master în politică economică va depinde de instituția studentul alege să participe. Se recomandă ca elevii să contactați departamentele de admitere ale școlilor luate în considerare pentru informații mai detaliate cu privire la taxele de școlarizare și.

Absolvenții sunt șansele de angajare în multe domenii. După terminarea programului lor, mulți sunt capabili de a avansa în carieră existente. Guvernele, băncile și societățile private toate nevoie de serviciile acestor absolvenți. Ei au găsit de lucru ca analiști și consultanți. Unele sunt de succes în roluri de conducere pentru programele publice.Alții aleg să își continue studiile și să finalizeze un program de doctorat. Acești elevi sunt calificați pentru o carieră în mediul academic.

Este important să se ia în considerare cât mai multe opțiuni posibil înainte de a decide asupra unui program. Pentru studenții internaționali și profesioniștilor care lucrează, cursuri on-line oferă oportunități educaționale de calitate care se potrivesc în limitele geografice și de planificare. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de Drept
  • Politică
  • Politică economică
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu