Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 17 Diplome de Masterat în Politică 2024

17 Masterat Programe în Politică 2024

Prezentare generală

Elevii care doresc să obțină o diplomă de master fac un obiectiv major. Pentru a obține acest grad, o persoană trebuie să obțină mai întâi o diplomă de licență. Elevii trebuie, de obicei, să completeze o teză sau alt tip de document de cercetare înainte de absolvire.

Ce este un maestru în politică? Acest grad învață teoriile științifice și filosofice complexe din spatele politicii din întreaga lume. O diplomă de masterat în politică intersectează cu o gamă largă de alte subiecte, inclusiv politica publică, economie, sociologie, drept și psihologie. Elevii învață despre climatul politic al țărilor din întreaga lume. O diplomă tipică implică filosofia politică, relațiile internaționale și politica comparativă. Elevii pot alege să câștige cunoștințe ample despre toate cele trei sau să se concentreze pe o anumită zonă de interes.

Persoanele care decid să obțină un grad de studii postuniversitare în politică pot beneficia de multe beneficii și pot dobândi abilități practice și analitice. Absolvenții pot învăța să efectueze cercetări politice, să își perfecționeze abilitățile de comunicare scrisă și să înțeleagă modul în care tehnologia informației se potrivește pe piețele economice și politice.

Costul obținerii unui masterat variază în funcție de țară și de instituție. Anumite programe sunt mai lungi decât altele și necesită o obligație financiară mai mare. Unii studenți pot beneficia de burse, granturi sau împrumuturi.

Persoanele care obțin un grad de studii postuniversitare în politică au o varietate de opțiuni de carieră. Unii pot merge la muncă pentru guvernul federal în calitatea de oficial ales. Alții pot lua posturi administrative în politică, pot analiza politica publică sau pot deveni lobbyiști. În afara locurilor de muncă guvernamentale, absolvenții pot alege să devină educatori de științe politice la nivel secundar sau colegiu. Pozițiile sunt de asemenea disponibile în afacerile publice și administrația publică în anumite locații. Încă alte persoane pot alege să lucreze în mai multe domenii, cum ar fi predarea și deținerea funcțiilor publice.

Persoanele care au interesul de a obține un masterat în politică pot participa la o gamă largă de universități din întreaga lume. Multe instituții oferă cursuri online. Cursurile de internet sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care au nevoie de un program mai flexibil. Căutați programul de mai jos sau contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe sociale
  • Științe politice
  • Politică
Domenii de studiu
  • Științe sociale (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu