Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 35 Diplome de Masterat în Planificare urbană și regională 2024

35 Masterat Programe în Planificare urbană și regională 2024

Prezentare generală

Un Master în planificare urbană și regională este un program cuprinzător care oferă educație și abilități pertinente pentru a pregăti elevii pentru funcții de nivel înalt în planificarea regională. Elevii interesați de planificarea dezvoltării urbane, a dezvoltării regionale sau a dezvoltării industriale sunt încurajați să candideze pentru un masterat în planificarea urbană și regională.

&nbsp

Ce este un Master în planificare urbană și regională? Un Master în urbanism și planificare regională este conceput pentru a preda studenților o varietate de subiecte și abilități care le vor pregăti să dețină poziții de rang înalt în comitetele de planificare urbană și regională. Elevii vor lua cursuri în subiecte de bază care se concentrează pe teoria și istoria planificării, metodele analitice, dinamica dezvoltării metropolitane și implementarea planului. Elevii își pot personaliza educația pentru a se specializa în continuare în domenii precum transportul, mediul, dezvoltarea comunității, utilizarea terenurilor și dezvoltarea economică.

&nbsp

Elevii care primesc un masterat în planificarea urbană și regională învață abilități foarte valoroase care le permit să creeze planuri de dezvoltare urbană bine concepute. Elevii care sunt echipați cu cunoștințele și experiența oferite în cadrul programului sunt mai bine pregătiți să urmărească poziții de planificare a dezvoltării la nivel înalt.

&nbsp

Costul unui masterat în planificarea urbană și regională depinde de localizarea instituției și de politicile sale individuale de finanțare și de școlarizare. În funcție de instituție și suma creditelor per semestru, studenții pot finaliza programul în numai doi ani.

&nbsp

Elevii care finalizează programul de masterat în planificarea urbană și regională sunt calificați să desfășoare o carieră în planificarea și dezvoltarea urbană, locuințe comunitare și dezvoltarea socială, planificarea transportului, planificarea mediului, planificarea dezvoltării economice, planificarea utilizării terenurilor, managementul litoral, și gestionarea, conservarea istorică, dezvoltarea forței de muncă și multe alte domenii conexe.

&nbsp

Pentru a începe căutarea unui Master în planificare urbană și regională, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de arhitectură
 • Planificare urbană și regională
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (35)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu