Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 29 Diplome de Masterat în Planificare urbană 2024

29 Masterat Programe în Planificare urbană 2024

Prezentare generală

Obținerea unei diplome de master oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele, aptitudinile, experiența și carierele potențiale în cadrul unui accent academic ales. Cele mai multe programe la nivel de absolvent, de obicei, durează unu până la doi ani pentru a finaliza.

Ce este un Master în planificarea urbană? Aceste programe sunt menite să echipeze studenții cu abilitățile necesare pentru carierele de dezvoltare și management în domeniile de planificare urbană. Elevii pot lua cursuri care se concentrează pe studiul spațiilor publice, studiilor culturale, planificării bugetare, problemelor juridice, studiilor de mediu, infrastructurii, designului și arhitecturii. Scopul principal al fiecărui program este de a construi abilitățile de planificare urbană multidisciplinară care să fie utilizate pentru sustenabilitatea urbană în scenarii din lumea reală. Unele programe pot necesita cursuri prealabile sau diplome de licență pentru a fi finalizate înainte de înscriere.

Elevii au posibilitatea de a experimenta multe beneficii de la câștigarea unei diplome. Învățarea modului de a organiza și planifica în mod corespunzător proiecte realiste, de a face față oricăror probleme și obstacole care pot apărea și de a comunica în mod eficient cu ceilalți sunt abilități utile care pot fi aplicate unei posibile cariere și adulților care contribuie la societate.

Deoarece locația geografică și lungimea cursului pot depinde de fiecare instituție, costul pentru fiecare program poate varia. Elevii interesați să înceapă un program sunt încurajați să contacteze școlile la alegere pentru informații suplimentare.

Există multe căi de carieră posibile pentru a explora cu o diplomă de master în planificarea urbană. Anii recenți au arătat o creștere a locurilor de muncă relevante în multe industrii. Elevii se pot aștepta să găsească oportunități de planificatori urbani, dezvoltatori comunitari, administratori de clădiri, consultanți de sustenabilitate, ofițeri guvernamentali, arhitecți peisagiști și inspectori. Alte locuri de muncă potențiale includ planificatorii de transport, managerii de mediu, agenții imobiliari, administratorii resurselor naturale și ofițerii de conservare istorică.

Pot fi disponibile opțiuni internaționale și locuri de cazare pentru studenți cu programe aglomerate. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de arhitectură
 • Planificare urbană
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (29)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu