Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Diplome de Masterat în Planificare regională 2023

8 Masterat Programe în Planificare regională 2023

overview

O diplomă de masterat este un nivel absolvent de studii care recunoaște studenții pentru a excela în ariile lor academice alese cu cursuri concentrate de cunoaștere. Programele necesită, de obicei, unu până la doi ani de studiu pentru a fi finalizate.

Ce este un Master în planificare regională? Aceste programe permit elevilor să se bazeze pe înțelegerea lor conceptuală a studiilor de utilizare a terenurilor și a abilităților de management pentru cariere, în calitate de planificatori regionali sau urbani în medii comerciale. Elevii au ocazia să înțeleagă modul în care planificarea urbană și regională are un impact real asupra bunăstării locuitorilor și să învețe cum să lucreze cu alți profesioniști pe proiecte de îmbunătățire. Subiectele de curs pot include economie, proiectare, studii juridice, sănătate și siguranță, planificare bugetară, studii de mediu și infrastructură. Admiterea poate necesita absolvirea unor cursuri sau diplome de licență în subiecte relevante, cum ar fi economie, matematică și geografie.

Finalizarea masterului în planificarea regională poate oferi multe beneficii utile. Elevii sunt capabili să învețe abilități organizaționale, de comunicare și leadership valoroase, care sunt esențiale pentru o carieră de succes, pentru salarii competitive și pentru construirea caracterului personal.

Costul de a lua un program poate varia în funcție de locația fiecărei instituții. Studenții potențiali sunt încurajați să contacteze anumite școli care oferă programul dorit pentru informații suplimentare privind costurile și alte cerințe.

Elevii se pot aștepta să utilizeze un grad de planificare regională într-o varietate de cariere plină de satisfacții. Pozițiile posibile care contribuie la creșterea și îmbunătățirea comunităților includ planificatorii urbani și regionali, dezvoltatorii comunitari, administratorii de locuințe, administratorii serviciului public, oficialii guvernamentali, inspectorii clădirilor, arhitecții de peisaj, agenții imobiliari, inspectorii de dezvoltare și managerii de mediu. Planificatorii regionali lucrează adesea între diverse aspecte ale unei comunități, inclusiv autoritățile locale, organizațiile politice, agențiile de mediu și centrele medicale.

Există numeroase opțiuni de cursuri internaționale și flexibile cu frecvență part-time pentru a se potrivi tuturor studenților. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

read_more

filters

 • Masterat
 • Studii de arhitectură
 • Planificare regională
fields_of_study
 • Studii de arhitectură (8)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format