Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Diplome de Masterat în Petrol și gaze 2024

12 Masterat Programe în Petrol și gaze 2024

Prezentare generală

Multe persoane fizice un Master in petrol, gaze, și energie aleg să exploreze piața de energie, care este indispensabilă pentru economia globală și o industrie extrem de profitabilă. Acest grad oferă o imagine industrie valoroase, inclusiv o imagine de ansamblu a problemelor contemporane de pe piață.

Ce este un Maestru în petrol, gaze și energie? Un grad avansat este educația de asemenea, că va dota studenții cu cunoștințe esențiale, cum ar fi dreptul de petrol și contract de gaze, finanțe și contabilitate, managementul operațiunilor, și economie de energie. Elevii vor învăța, de asemenea, blocurile de bază ale strategiilor de management de mediu, cum ar fi gestionarea oameni si dezvoltare organizationala. Persoanele fizice pot lucra spre cariere, care va face o diferență reală în viitorul durabilității Pământului.

Există numeroase motive pentru a alege să ia un Master in petrol, gaze, si desigur Energiei.Programul învață un număr de aptitudini, cum ar fi marketing, metode de cercetare, management strategic, management de carbon și spirit antreprenorial, problemele contemporane în ulei, gaz, si energie. În plus, un maestru în acest domeniu permite persoanelor să se deplaseze pe scara ierarhica repede.

Costul variază în funcție de instituție, iar programul poate dura între una și trei ani. Din acest motiv, este esențial să cerceteze programul complet pentru a vă asigura programul oferit potrivește obiectivele.

Absolvenții sunt în cerere mare pentru un număr de posturi, cum ar fi analist de petrol și gaze, energie și manager de durabilitate, proiect analist de performanță, și coordonator de proiect. Elevii vor dezvolta abilitățile necesare pentru a aborda problemele legate de mediu și climă.

Mai multe opțiuni internationale sunt disponibile pentru programul dintr-o varietate de universități.Cursurile online sunt o alegere ideala pentru cei care locuiesc în zone izolate în jurul lumii cu acces limitat la o instalație. Opțiuni de web-based răspunde, de asemenea, la persoanele care au nevoie de un program flexibil. Pentru a începe cu un curs, căuta programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Studii de energie
  • Energie
  • Petrol și gaze
Domenii de studiu
  • Studii de energie (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu