Keystone logo

Filtre

 • Masterat
 • Pedagogie
 • Instruction
 • Pedagogie
Domenii de studiu
 • Pedagogie (26)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

26 Masterat Programe în Pedagogie 2024

  Masterat Programe în Pedagogie

  O diplomă de master este uneori o condiție prealabilă pentru anumite cariere. Aceste programe, cel mai frecvent, iau undeva între doi și patru ani pentru a finaliza. Ele implică adesea o experiență capstone, cum ar fi dezvoltarea unei teze.

  Ce este un Maestru în Pedagogie? Pedagogia este, în general, știința și teoria educației. Elevii care sunt interesați să dezvolte noi modalități de predare și investigare a practicilor existente ar putea fi interesați să urmeze o educație avansată în acest domeniu. Cursurile comune includ evaluarea științei, coaching-ul, analiza datelor, studii de diversitate și subiecte în domeniul inovației educaționale. Elevii se pot aștepta, de asemenea, să finalizeze o cercetare independentă sau să efectueze un stagiu ca parte a unora dintre aceste programe. Majoritatea programelor se concentrează pe mai multe niveluri de practică educațională, de la psihologia elevului la politicile publice care guvernează școlile.

  O diplomă de pedagogie reprezintă un angajament pentru înțelegerea modului în care oamenii învață și, ca atare, ar putea fi un avantaj în timp ce urmăresc o poziție didactică. Aceste grade ar putea să ofere, de asemenea, baza teoretică și practică pentru urmărirea unei poziții de cercetare doctorală.

  Unele școli ar putea să nu aibă costurile de școlarizare pentru programele lor enumerate în mod clar pe site-uri sau broșuri. În acest caz, este adesea mai bine să sunați sau să trimiteți un e-mail către departamentul de admitere.

  Absolvenții care obțin un Master în Pedagogie ar putea să se califice pentru orice număr de posturi profesionale. Deținătorii de masterat sunt adesea considerați candidați pentru posturile de învățământ primar până la nivelul colegiului. De asemenea, s-ar putea găsi un loc de muncă în departamentul de resurse umane al unei corporații, prin dezvoltarea de programe de formare și tehnici de evaluare. O altă opțiune pentru absolvenții masteratului ar putea fi formarea continuă, cel mai adesea sub forma unor studii doctorale în domeniul educației, al pedagogiei sau în domenii conexe.

  Obținerea unei educații este un proces, dar cercetările eficiente pot accelera de-a lungul procesului. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.