Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 7 Diplome de Masterat în Organizare 2024

7 Masterat Programe în Organizare 2024

Prezentare generală

O diplomă de master este prima realizare a studiilor postuniversitare după obținerea diplomei de licență. În general, este nevoie de un angajament de doi ani de studiu cu normă întreagă.

Ce este un Maestru în organizație? Obținerea unei înțelegeri a celui mai bun mod de a gestiona dinamica în orice grup de indivizi este scopul programului. Concentrându-se pe predarea competențelor, cum ar fi afectarea schimbării prin impactul organizațional și abilitățile de leadership, acest grad vă poate conduce la capacitatea de a organiza în mod corespunzător și eficient oamenii, de la structura de conducere într-o entitate corporatistă la politicile de ordine pecking departamente.

Beneficiile obținerii unui Master în organizație sunt adesea multe și variate. În afară de beneficiile evidente în carieră, puteți obține și o înțelegere nouă în psihologia oamenilor. Gândirea critică și metodele de cercetare sunt, de obicei, acoperite în profunzime, oferindu-vă noi instrumente pentru găsirea cauzelor profunde ale problemelor atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală.

Costul unui program de master este diferit în funcție de instituție și locație, dar școala preferată vă poate oferi mai multe detalii cu privire la cost.

Un Master în organizație poate deschide noi căi de carieră pentru dvs. în orice direcție aleasă. Puteți decide să mergeți la o firmă, unde gradul dvs. poate deschide ușile directorului de vânzări, al directorului de resurse umane și chiar al directorului executiv. Puteți alege să utilizați diploma pentru a beneficia de o afacere de dimensiuni mici sau mijlocii, unde managerul de birou și administrativul profesionist ar fi o potrivire bună. Un maestru în organizație vă poate permite să vă alegeți calea în timp ce vă dați instrumentele necesare pentru a face acest lucru.

Gradul dvs. de masterat poate veni de la orice număr de colegii și universități din întreaga lume care o oferă sau puteți alege chiar să vă urmeze gradul online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de afaceri
 • Organizare
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu