Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 12 Diplome de Masterat în Organizație non-profit 2024

12 Masterat Programe în Organizație non-profit 2024

Prezentare generală

Organizații non-profit (ONP) există în întreaga lume, unele dintre ele fiind internaționale în natura, iar acestea sunt definite prin necesitatea de a reinvesti toate veniturile excedentare pentru a realiza organizației 's obiective, mai degrabă decât le distribuie ca profit sau dividende . Multe ONP sunt organizatii de caritate sau de servicii care pot lucra pentru ameliorarea sărăciei, promovarea educației sau religie, de dezvoltare sau de alte servicii comunitare bazate benefice. Maestrul nu-pentru organizații non-profit elevii vor învăța despre diferitele tipuri de ONP, dar, de asemenea, aspectele juridice și economice ale administrării acestora, cum ar fi planificarea, strategie, leadership, politici, statut fiscal, reprezentare, responsabilitate și prevederile audit, control și managementului și activității economice.

Master în organizații non-profit sunt oferite de numeroase universități și școli din întreaga lume, în Australia, Brunei, Bulgaria, Olanda, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie. Cele mai multe dintre programele ultimele pentru unul sau doi ani și necesită o diplomă de licență ca o condiție minimă pentru admitere. Preturi Metode de studiu și de masterat în programele NPO variază în funcție de țară, școală și departamentul. Diferite Masters de NPO programe se concentreze pe diferite domenii de specializare, adăugând la nivel înalt de angajare la finalizarea absolvenților '.

Dacă sunteți interesat în procesul de învățare mai multe despre un Maestru de Nu-pentru-profit program de organizații, defilați pur și simplu în jos și faceți clic pe pentru a citi mai mult, azi!

Citeste mai mult

Filtre

 • Masterat
 • Studii de administrație
 • Organizație non-profit
Domenii de studiu
 • Studii de administrație (12)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu