Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Diplome de Masterat în Optică 2024

4 Masterat Programe în Optică 2024

Prezentare generală

Unii oameni aleg să obțină o diplomă de master după ce au obținut diploma de licență. O condiție prealabilă pentru doctorat, diplomele de master oferă adesea oportunități mai bune pentru cei care le câștigă. Gradul durează de obicei între unu și trei ani pentru a fi finalizat.

Ce este un Maestru în Optică? Elevii care decid să obțină o diplomă de master în optică află despre comportamentul luminii, vederii și proprietăților deflecției și transmisiei. Unele cursuri comune pe care elevii le pot lua în timp ce câștigă gradul includ propagarea undelor optice, ingineria laser, optica geometrică și sistemele de imagistică și fotonica integrată. Unele programe necesită un raport de cercetare sau o teză de absolvire.

O diplomă în optică îi învață adesea pe studenți o gamă largă de abilități care pot duce la oportunități de angajare mai bune și la salarii, cum ar fi cunoștințe de specialitate în domeniul nanofotonic și spectroscopie. Mulți învață cum să diagnosticheze problemele medicale și bolile, precum și cum să utilizeze telecomunicațiile în domeniul securității interne. Programul poate, de asemenea, să învețe abilitățile pe care indivizii le pot utiliza în afara carierei, cum ar fi o comunicare mai bună.

Elevii care doresc să obțină un grad de studii postuniversitare în optică găsesc adesea că costul variază. Unele țări plătesc mai mult pentru educație și fiecare instituție de învățământ își percepe și propriul preț. În plus, unii studenți vor alege programe mai lungi și, prin urmare, vor plăti mai mult.

O diplomă de master în optică poate duce la o serie de opțiuni de carieră. Elevii pot deveni manageri tehnici sau ingineri. În plus față de tehnologia medicală și biomedicală, absolvenții pot alege să lucreze în fibră optică și de comunicații, de fabricație, tehnologie de consum sau de design hardware. Universitățile, centrele de cercetare și spitalele sunt locuri comune pentru găsirea unui loc de muncă, deși întreprinderile mici și cele mari și agențiile guvernamentale dețin adesea poziții.

Unii studenți aleg să participe la universități online pentru a crea oportunități mai flexibile. Cei care doresc să participe la o locație fizică pot găsi programe de optică în universități din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Științe naturale
  • Fizică
  • Optică
Domenii de studiu
  • Științe naturale (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu